28.10.2015

Canapeaua ce parere are despre tine?

      Ca proprietar de imobil, trebuie sa ai grija de curatenia sa in intregime, de la vasele din bucatarie pana la covorasul din baie. Daca curatenia din casa spune multe lucruri despre tine, si tu poti spune multe lucruri despre curatenia din casa. Sunteti "in a relationship" cu totii. Curatenia din casa te reprezinta in momentul in care cineva ti-a pasit pragul ca vizitator. Nu trebuie desconsiderate lucrurile din casa. Credem in drepturi egale intre un covor si o canapea. Nu facem discriminari, suntem un stat membru UE, cred ca oamenii sunt civilizati si capabili sa-si curete locuinta corespunzator.
      Inarmandu-ne cu ustensilele necesare si produsele de curatenie (detergenti si solutii de igienizare), incepem marea cursa contra cronometru de a curata intreaga locuinta intr-un timp cat mai scurt. O ora, doua, trei sau cinci, in functie de marimea apartamentului. Dupa finalizarea curateniei, observam ca totul este curat si frumos parfumat, dar stiai ca nu este suficient? O parte din obiectele din casa devin adevarate depozite de bacterii de-a lungul timpului iar curatarea lor nu este suficienta cu utilizarea solutiilor clasice de curatat. Stiai ca cele mai multe bacterii reusesc sa se adune in canapea?
Nu putem sa nu avem macar o canapea in locuinta, nu putem trai fara ele si nici nu le putem evita. Putem doar sa le...curatam. Putem sa spalam canapele in Bucuresti la un pret foarte mic. Adica exista servicii speciale de curatat canapele. O agentie (firma) cu agenti (angajati) special instruiti sa curete si sa dezinfecteze canapalele murdare avand si folosind tot arsenalul din dotare. Echipati corespunzator, agentii incep deplasarea catre front (locuinta dvs) si o data ajunsi unde trebuie, incepe lupta. Un intreg razboi defasurat intre agenti curateniei si agentii bacterieni se desfasoara pe flancurile stanga si dreapta (manerele canapelei). Este nevoie de cateva zeci de minute de actionare pentru ca agentii curateniei sa castige.
      Dupa lupte crancene de dezinfectare si frecat intregul front de lupta cu solutiile ideale, armata noastra se retrage victorios la baza (sediu). Inca o victorie marcata in lupta impotriva bacteriilor ascunse in canapele. Intre timp se face planul de atac si se pregateste armamentul pentru urmatoarea interventie. Se asteapta apelul de la nevoias care are o urgenta ce tine de igiena, care poate pune in pericol sanatatea acestuia. Se va ajunge la toate destinatiile la timp pentru a se indeparta orice urma bacteriana de pe orice suprafata. Ti-ai pregatit canapeaua pentru lupta?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!