04.10.2015

Sanatate si aspect

       Acolo unde exista multa lume, exista si pareri impartite. De cele mai multe ori, oamenii se contrazic pe lucruri banale, dar fara argumente palpabile, bazandu-se doar pe opinii proprii construite in functie de educatia primita acasa sau prin procesul de autoeducare. Daca sanatatea este la fel de importanta ca aspectul sau invers, nu pot decide decat oamenii, simplii muritori si ganditori de rand. Daca unii pun pret mai mare pe sanatate decat pe aspect, altii sunt total opusi, dar cati dintre noi s-au gandit ca intre aceste aspecte exista o ramura de legatura?
Nu este o regula generala construita pe premisa: "Arati bine, esti sanatos" ci "Arati bine, esti curat". Igiena personala este primul pas pentru a avea o sanatate optima. Conform unui studiu realizat in Marea Britanie pe un esantion de aproape o mie de persoane, arata ca majoritatea bolilor apar din pricina igienei.
      Nu este suficient sa ne spalam si doar atat. Mai avem nevoie si de o lotiune de curatare pentru corp, de o spuma de curatare, de a folosi un demachiant special pentru a indeparta machiajul s.a.m.d. Sunt produse bio de curatare fara reactii adverse care asigura o curatare a pielii de 100%. Cati dintre oamenii pe care-i putem intalni pe strada sunt dispusi sa dea banii pe ceva de care nici macar nu stiu?(marea majoritate). De aceea consider ca orice persoana trebuie sa se informeze despre orice domeniu, mai ales ca traim in era tehnologiei iar informatia gratuita este la un click distanta.
      Pun in egala masura sanatatea si aspectul. Conteaza sa arat bine, sa miros frumos si sa fiu sanatos, pentru a putea iesi din casa cu zambetul pe buze. Cati oameni fericiti vedem pe strada? 2 din 10? Majoritatea sunt complexati de felul cum arata, au anumite nemultumiri in ceea ce-i priveste sau sanatatea nu este tocmai buna, acestea fiind principalele cauze, dar ce facem pentru a imbunatati situatia? Aceste produse de curatare si tonifiere ne stau la indemana. Sa facem un efort mic pentru noi iar organismul nostru ne va multumi ceva mai tarziu.

Ce consideri a fi mai important: sanatatea sau aspectul?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!