22.10.2015

Tu cum te pregatesti de marele eveniment?

        Marele eveniment? Ce inseamna acest lucru pentru fiecare dintre noi? Pentru unii poate insemna reusita achizitionarii unei locuinte, cumpararea masinii mult dorite, realizarea unei vacante pe o insula tropicala s.a.m.d. Daca gandim in acest mod termenul de "marele eveniment", atunci gresim. Primul si de o importanta majora in viata noastra, ca marele eveniment, este nunta, urmata de aparitia unui copil in noua familie, si de botez.
      Aflati in acest pas, cei doi fericiti au ajuns la capatul testului, aceea de a finaliza statutul de relatie prin oficializare. Este un lucru deosebit, mai ales daca stam sa privim in jurul nostru si observam cate sute si mii de relatii nu merg iar gasirea persoanei potrivite devine o misiune din ce in ce mai grea. Cei care ajung in acest punct sunt oamenii care se iubesc cu adevarat si datorita legaturii dintre ei au reusit sa treaca prin bune si prin rele impreuna.
Aflati pe ultima suta de metri, in fata marelui eveniment, cei doi incep sa se agite in privinta organizarii. Petrecerea ideala trebuie sa aiba muzica de calitate, cat mai multe feluri de mancare, decoratiuni cat mai pompoase, localul trebuie sa fie primitor, bautura cat cuprinde si multe alte aspecte.
      Inainte de toate, s-a gandit cineva la invitatiile de nunta? Exact, acele "hartii" speciale pe care le darum apropiatilor nostri si cunostintelor pentru a-i invita la marele eveniment. Aceste invitatii realizeaza primul impact cu invitatul, ele sunt cele care deschid imaginatia si pot crea o imagine a petrecerii in capul invitatului. Invitatiile de nunta reprezinta primul pas in intregul proces de pregatire.
      Fiecare nunta este unica, asa trebuie sa fie si invitatiile...unice. Oamenii ar trebui sa acorde mai multa atentie acestor detalii si sa renunte la invitatiile clasice de nunta, fiindca au posibilitatea de a avea invitatii de nunta personalizate de pe www.deluxe-cards.ro iar design-ul este special realizat pe fiecare model in parte. Personal, in functie de ce invitatie la nunta primesc, imi dau seama care va fi o petrecere tipica (nunta obisnuita) sau o nunta unica pe care sa nu o uit niciodata. Chiar si aici se merge pe premisa: "Prima impresie conteaza!".
      Sunt de parere ca nunta reflecta dragostea dintre cei doi. Implicarea in organizarea nuntii arata dorinta de a fi facuta afirmata iubirea dintre mire si mireasa. Poti sa iubesti clasic sau poti sa iubesti mai mult de atat... NECONDITIONAT! Aratati-ne ca nu va iubiti clasic prin nunta care urmeaza sa o organizati. Ne vom convinge singuri...
     Daca ai citit tot ce am scris aici, inseamna ca esti pe drumul cel bun. Ai ajuns aici din dorinta de a afla cum poti organiza o nunta ideala. Hai sa-ti spun un secret, dar ramane intre noi: Nunta ideala este aceea prin intermediul careia ai toate persoane aproapele si, langa tine, persoana iubita. Totul e ideal daca exista iubire. In rest... muzica, distractie si voie buna.

„Casatoria este acea relatie intre barbat si femeie in care independenta este egala, dependenta – mutuala, iar indatorirea – reciproca.” - Louis K. Anspacher
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!