25.10.2015

Configurare Mozilla Thunderbird

      Bine te-am regasit la un nou tutorial video. In cadrul acestui tutorial am sa va vorbesc despre Mozilla Thunderbird, programul de posta electronica cel mai utilizat la nivel global. Acest program ne ajuta sa avem o gestiune mai usoara a mail-urilor indiferent de provider: yahoo, google mail etc., oferind acces in timp real la o multitudine de adrese.

      Acest program este mai mult utilizat de societati comerciale pentru a gestiona informatiile primite intr-un mod cat mai eficient si mai putin de utilizat de persoanele fizice care detin una sau maxim doua adrese de email. Personal, folosesc acest program de cativa ani, m-am familiarizat cu el, este mai usor de utilizat, consuma mai putine resurse decat un browser pe care sa-l tin minimizat in bara de start si care nu ma notifica la primirea unui nou mail. Lista de avantaje poate continua…

      Dimensiunea fisierului este foarte mica, deci nu trebuie sa ne facem griji in ceea ce priveste spatiul liber de pe hard disk. Acesta functioneaza pe sistemele de operare windows xp, 7, 8, 8.1 si 10.



Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!