25.10.2015

Comodo Antivirus - Solutia ideala pentru protejarea calculatorului tau

      Bine te-am regasit la un nou tutorial video. In cadrul acestui tutorial am sa va vorbesc despre o solutie optima de aparare impotriva virusilor. Este vorba de Comodo Antivirus, un antivirus gratuit care ofera o multime de unelte pentru protectia calculatorului.

      Acest antivirus se poate descarca de pe internet, de pe site-ul producatorului, primind suport tehnic 24/24 si o baza de semnaturi a virusilor actualizata zilnic. Dimensiunea antivirusului nu este foarte mare iar consumul de resurse este foarte scazut, devenind ideal de instalat si pe calculatoarele mai putin performante.

      Pentru serviciile antivirus de baza, nu este nevoie sa platim. In cazul in care dorim mai multe unelte suplimentare de protectie, avem nevoie de varianta platita a acestui antivirus. Personal, consider ca varianta gratuita ofera tot ce este necesar, fara a avea nevoie sa platim pentru alte servicii. Putem instala alte programe similare care sa suplimenteze protectia oferita de Comodo Antivirus, fara a fi nevoiti sa scoatem bani din propriul buzunar.

Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!