02.12.2012

Vin sarbatorile

Sursa: netflash.ro


Ma tot gandeam ce sa ,,palavragesc" eu azi p-acilisa si in timp ce patinam navigam pe cateva bloguri mi-a venit o idee. Adica ideea nu este a mea dar o imprumut big grin si fac si eu un articol pe baza acestei teme.
Ideea o gasiti aici: C.L.M.' S BLOG ! Lavinia: Sper ca nu te superi ca ti-am imprumutat ideea puppy dog eyes.


 Craciunul il fac alaturi de cei dragi asa cum l-am facut intotdeauna. Pentru mine asta este ca o traditie. Cu aceasta ocazie ne adunam cu totii si este un sentiment placut cand ii am pe toti cei dragi in jurul meu.
Dar inainte de toate astept zapada pentru ca mosul trebuie sa vina pe zapada ca daca nu-i zapada atunci mosul trebuie sa-si puna roate la saniuta. Oricum mosul vine la copiii cuminti iar eu am fost foarte cuminte angel.Ma credeti nu-i asa ???

Revelionul l-am facut aproape mereu... acasa. Intr-un singur an l-am facut intr-un bar cu cativa amici, in rest...acasa  happy. Lavinia: Se pare ca in acelasi an am facut amandoi revelionul in baruri cu prietenii si permite-mi sa preiau ceva ce ai scris pe blogul tau: "Macar nu eram singurii nebuni..."rock on!.
In ceea ce priveste revelionul din acest an...este dezastru numai cand ma gandesc: Cad de servici' in noaptea de revelion angry.Cum se poate asa cevaaa at wits' end - ??? Adica...atunci cand lumea petrece, se iau in brate si isi ureaza un an nou cat mai bun eu sa fiu la munca si sa muncesc? Viata nu-i corecta crying.
Numai cand ma gandesc deja imi vine sa adaug p-aci beep-uri stelute din plin. Poate unii dintre voi ma cunoasteti si stiti cum fac cand nu-mi convine ceva... asa ca va rog sa nu-mi stati in cale in urmatoarele 5 minute pana in revin pana imi fuge gandul cu revelionul...

Instalatiile s-au pus pe drumuri si incepand din aceasta dimineata au fost pornite. Deja se simte atmosfera de sarbatoare... mai lipseste doar zapada.

Si pentru ca ieri a fost 1 decembrie iar eu am fost la servici' si nu am apucat sa va spun doua vorbe, o fac astazi. Mai bine mai tarziu decat niciodata!
LA MULTI ANI, ROMANIA! LA MULTI ANI, dragi romani!
Share:

9 comentarii:

  1. Să ai sărbători fericite şi liniştite alături de cei dragi!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. ahahah:D nu ma suparrrrrr:D Eh, ce urat e sa fii la munca :( eu as lua-o razna :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ai o iarna frumoasa Viorel !
    Ei bine , nu lasa locul de munca sa-ti strice revelionul , incearca sa te bucuri de el indiferent de locul in care te aflii , in plus , Craciunul e mult mai important cred eu , asa ca bucura-te ca macar de Craciun o sa faci ce-ti place.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult,Alexandra! Ai perfecta dreptate. Vorbele tale calde m-au ajutat foarte mult :* >:d<

      Ștergere
  4. Nu cred ca zapada va mai lipsi mult.. la mine in timisoara am vazut ca scad temperaturile brusc si se anunta ninsoare si lapovita.. Nu stiu cum va fi in restul tarii :)

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!