17.12.2013

Botoxate machiate excesiv, materialiste si c....



Candva stiam ca va sosi momentul cand voi scrie pe blog despre pitipoance. Prezente peste tot, invadeaza spatiul precum martienii. Au dictamai ventuzele pe fata date cu ruj, machiate excesiv, pline de fite si te agata pe strada sau in cluburi. Existenta lor reprezinta un mare grad de pericol pentru cultura si dau dovada de faptul ca demnitatea, egoul, orgoliul,respectul, au palit in fata banilor. Nu des e auzita vorba in gura baietilor: "sa-mi cumpar masina sa ies la agatat". Tati, folosind masina ca mijloc, nu vei agata decat parasute care vor sa-i testeze rezistenta suspensiilor si gradul de confort in masina la o partida de sex.
Ceea ce ma deranjeaza cel mai mult este ca acest "model" de persoane sunt bine privite in societate. Desi sunt destui care sunt contra si le critica (cum fac si eu acum), in spate sunt si mai multi cei care le admira si le incurajeaza. Pai e si normal, baietii care nu sunt in stare sa aiba o iubita, sa o respecte, sa aiba grija de ea, apeleaza la parasute si se lauda cu numarul lor. Iar primul motiv este prostia, pentru ca pe saracii de ei, nu-i duce capul mai mult.

Nu le mai vrem, nu le mai vrem dar defapt le vrem. Exista si se-nmultesc precum ciupercile dupa ploaie fiindca suntem din ce in ce mai multi pe care le dorim. Fara cautari nu exista dezvoltare. Smecherii cu lanturi de 2 kg la gat, cu "haur" la maini si cu manele-n casti ce-ar ____ si ei?
Unde a disparut demnitatea acestor fete? Respectul lor si toate cele? Se ofera singure pentru bani... pfff, BANI?
Tot din gura multora aud: "las' ca-mi iau unul cu bani". Vreti sa auziti raspunsul meu? Acesta e: Prost e ala care-ti da! Vrei doar bani? Joaca la Lotto daca nu esti in stare sa ti-i muncesti sa te-ntretii. Macar castiga-i pe spinarea ta daca pe capul sau munca ta nu poti ca nu te duce. Dar daca gasesti un prost cu bani, fii fericita! Ti-ai atins telul in viata, la fel si cocalarul ala care, indiferent cum isi obtine banii, intretine o sugativa de bani. Cat s-a distrus si demoralizat societatea...
Poate vi se pare ciudat limbajul folosit in acest articol. Exista teme pe care nu le pot aborda cu un limbaj decent 100% pentru faptul ca aceste teme ma fac sa ma urc pe pereti pentru faptul ca am o parerea prea proasta despre acel "ceva" sau "cineva" despre care vorbesc.
Vorbind despre barbati: Ei le vor asa. Daca ei le-ar refuza, ele nu ar mai fi asa disperate. Ei sunt in stare sa arunce cu miile de euro pentru a da din fese in fata lor sau pentru a le avea in dormitor. La asta se rezuma totul la unii barbati. Oricum, sunt de parere ca doar persoanele de acelasi gen se atrag.

Acest articol reprezinta doar opinia mea personala. Machiajul are rostul lui dar nu in mod excesiv, de preferat, in opinia mea, este naturaletea. Respect pentru cei care care stiu ce este iubirea, respectul, demnitatea. Nu-ti bate joc de viata asta si de tine... fii asa cum trebuie sa fii si iubeste.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!