10.12.2013

Telefon cu dublu defect

Era o zi ploioasa, mohorata...mergeam cu castile in urechi pe strada si cu muzica pornita la maxim. Am nimerit un telefon bun in acumulator pentru ca la cata muzica ascult... Si Cheloo cu a lui "in corpore sano" imi suna-n timpane si afunda orasul intr-un decor alb-negru, sunetul masinilor era pus pe fundal si singura lume care se desfasura in acel moment era intre mine si muzica.
Am obiceiul de a pune piesele pe repeat si ascult o piesa de nenumarate ori si cand vreau sa schimb piesa sunt nevoit sa scot telefonul din buzunar. Asta am facut si acum... mi-am dat jos manusa si cand am incercat sa scot telefonul din buzunar, mi-a alunecat. S-a deconectat de la casti si pana jos a scos un ultim sunet din piesa inainte de a trece pe urmatorul sunet: cel al tacerii.
A cazut... s-a lovit de asfalt, moment in care s-a spart, capacul din spate si bateria s-au "despartit" de restul telefonului. Ma uitam la el...picaturi reci de ploaie cadeau pe ecranul spart, totul in jurul meu prinsese sunet si viata din acel moment. Dar ce viata... O viata pe care oamenii o traiesc sau mai bine zis "pe care presupun ca o traiesc". L-am luat d'acolo, l-am pus intre palme si ma uitam la el. Mi-am scos cardul si cartela SIM si am pornit catre servicio.ro. Ei sunt "doctorii electronicelor", ei pot resuscita orice telefon mort si pot repara orice alt dispozitiv care necesita ajutor tehnic.
L-am dat pe mana lor, mi-au spus: "20 de minute". Asteptam...asteptam... nu mi-a spus daca va scapa teafar sau nu. Ma ingrijoram, era telefonul meu, chiar daca nu stia prea multe. Nu avea Android sau alte chestii chestiute pe el, era telefon d'acela pentru muzica, asta si conta pentru mine.
A iesit...doream sa-l vad. Era el, arata ca nou. Am introdus SIM-ul si cardul de memorie. L-am pornit...toata muzica mea era acolo iar el functiona perfect. A cazut? cand a cazut? a fost spart? nu se vede... Am fost foarte multumim si entuziasmat. De-atunci, recomand tuturor sa aiba incredere in acesti oameni fiindca si eu am avut si nu m-au dezamagit. Isi fac treaba mai bine ca oricine, cu mult profesionalism si dau dovada de experienta in domeniu.
La fel a patit-o un prieten cu o tableta, iar in momentul in care a reusit "experienta" de a o lovi de coltul mesei si de a o sparge,dorea sa o arunce pe motiv ca nu se mai repara. Se punea contra cu mine ca nu, ca nu, ca nu, ca nu se poate repara iar eu ziceam: ba da, ba da, ba da. L-am convins sa-mi dea mie tableta cu promisiunea ca ma voi intoarce cu ea reparata. Asa a si fost. Intr-un timp foarte scurt, acelasi loc, aceiasi oameni au avut grija sa repare cu prudenta si exactitate, tableta prietenului meu. Cand am fost la el acasa cu tableta reparata, initial credea ca am cumparat alta la SH doar pentru a castiga pariul dar cand a observat ca avea toate datele pe ea si seria tabletei era aceeasi de pe contractul primit la cumparare, a ramas mirat. Nu i-am luat banii pe pariu, am dorit doar sa-i arat ca se poate... acea tableta care astazi putea fi la gunoi, acum se bucura de atentia proprietarului.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!