20.12.2013

Ce e mai important la o masina?



Se ia una bucata masina la analiza. Daca as intreba o suta de oameni ce conteaza la o masina, parerile se impart in putere si design dar putini sunt cei care pronunta cuvantul - confortul.
Multi privesc masina ca fiind o fita, eu o privesc ca o necesitate: sa ma deplasez cu ea din locul x in locul y. Nu ma las impresionat de tunninguri si nici de modelele de bolizi cand le vad prin Bucuresti. O masina e...o masina pentru omul obisnuit, cei care vor extravaganta vor intotdeauna mai mult si ceva mai excentric. Toate aceste dotari suplimentare si modificari costa bani, bani,bani, dar bineinteles ca pentru unii, marea problema este gasirea unui service care fac aceste modificari. In fine... O masina dedicata familiei este una care ofera siguranta, incredere si confort. Sunt mai comod in gusturi si-mi plac lucrurile mai clasice, cele care stiu sa faca doar lucrul pentru care a fost facut si sa-l faca bine si sa fie low cost. Nu voi da exemplu de marci de masini fiindca nu publicitatea este scopul acestui articol ci sa scot in evidenta relevanta unui automobil in viata oamenilor.
Cand mergem cu masina, primul lucru cand ne-asezam, ce observam? Confortul! Un scaun auto care ofera confortul necesar iti transforma drumul intr-un ritual de relaxare. Cunosc un prieten care detine o masina destul de scumpa, dar in ciuda gramezii de bani pe care i-a dat sa o cumpere, cand intrii in masina si te-asezi pe scaun parca ai sta cu fundul pe scandura. Omul foloseste perne...vai de fundul lui la cat conduce :))
Sa ai un scaun auto confortabil inseamna sa stai tu bine si relaxat iar asta se traduce ca fiind optim pentru sanatatea ta. Condusul este o placere, o arta, o necesitate dar si o obligatie. Cand spun obligatie fac referire strict la soferii de pe masini, care sunt nevoiti sa conduca multe ore pe zi. Ce s-ar face acei soferi daca ar avea un scaun ca cel al prietenului meu? Nici nu doresc sa-mi imaginez :)) Design-ul masinii este mai putin relevant, acesta tinand doar de gusturile oamenilor care nu se discuta. De ce credeti ca exista acele "standarde de calitate si CONFORT"? mmm, am ridicat semne de intrebare, nu? Las' ca e mai bine asa...
Nu va lasati furata privirea si atentia de felul cum arata o masina, fiti mai atenti cand cumparati, la siguranta pe care aceasta o ofera si la gradul de confort.

Va doresc drumuri line cu scaune cat mai fine.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!