29.12.2013

Te indragostesti de...lenjeria de pat?

In primul rand vreau sa-i multumesc lui Lavi pentru ca mi-a prezentat acest concurs si a reusit sa ma convinga si pe mine sa ma inscriu. Acum, vreau sa va arat lenjeria de pat...pardon, sa vorbim despre ele.
Sunt criticul de serviciu pentru voi astazi si va spun ca la orice lenjerie de pat conteaza foarte mult calitatea materialului, dimensiunile acesteia si design-ul.
Lenjeria de pat trebuie sa te poarte pe nori pufosi, sa te aprofundeze in somn si sa te faca sa visezi unicorni, ingerasi, curcubeu mare si colorat deasupra capului tau, un univers roz si plin de fericire. Lenjeria de pat poate fi oferita cadou sau se mai poate folosi si alte scopuri pentru care nu a fost conceputa: sa te ajuta sa "evadezi" din propria locuinta, pe geam.
Cea mai scumpa lenjerie de pat nu este si cea mai buna. Cea mai buna lenjerie de pat este aceea care ne place noua, care ne face sa ne simtim bine si care ne face sa dormim de placere in pat, iar cum gusturile nu se discuta, eu le-as rupe gura unora care vin si recomanda lenjerii de pat: "asta e mai buna, ba nu...asta e mai buna sau asta e mai frumoasa" etc. fiindca toate sunt bune, frumoase si asteapta sa fie cumparate si utilizate pentru scopul pe care-l au.
Cand eram mic, aveam o lenjerie de pat cu panda. Vaaaiii, cat am iubit lenjeria de pat respectiva. Ador panda si asta m-a facut sa ma indragostesc de acea lenjerie de pat si in fiecare seara cand ajungem la culcare o admiram la maxim. Puteti gasi o gama foarte variata de lenjerii de pat Luxury pe placul dumneavoastra pe: dormitor-baie.ro.
Va las sa intrati in aceasta lume a lenjeriilor de pat, sa visati frumos si sa simtiti atingerile fine ale somnului.

Pe final, vreau sa invit cativa prieteni sa se alature concursului:
1. Dudus uita sa viseze (http://dudus-uita-sa-viseze.blogspot.ro/) - te pup si hai la concurs :*
2. Lost in Amsterdam (http://izabella-stefania.blogspot.ro/) - Ma-ntreb: Daca ai schimba numele blogului cum ar suna? Lost in sheets? :)) Te pup :* hai la concurs :)
3. MucRoz (http://mucroz.info/) - Ai grija sa nu ti-i lasi pe lenjerie :)) Glumesc. Hai la concurs.
4. Razboi in...1 (http://razboin1.blogspot.ro/) - Lasa razboiul si treci pe campul de lupta a acestui concurs.
5. Propria Analiza (http://proprianaliza.blogspot.ro/) - Hai si analizeaza concursul asta :)
6. My Pixie World (http://mypixieworld.blogspot.ro) - Sis', hai si tu... incearca-ti norocul :D

Detaliile concursului le gasiti la acest link: http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2013/12/concurs-pentru-bloggeri-impreuna-cu.html
Data limita este 30 Decembrie pentru inscriere.

Share:

2 comentarii:

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!