06.04.2015

Campania națională ,,Tânăra lectură”



Blogul VIZIUNI DIN VIATA va indeamna la cultura. Raisa Maria a lansat o campanie nationala numita "Tanara lectura", prin intermediul careia ii indeamna pe tineri sa citeasca.

În ce constă Campania ,,Tânăra lectură”?
Această campanie vrea să împingă tineretul spre cultură,spre informație și îi îndeamnă a citi.Bloggerii și oamenii din toată țara sunt invitați să participe distribuind sigla campaniei și dând un like și un share la pagina de facebook a acesteia.Totodată,organizatorul campaniei va oferi premii pentru cei îndrăgostiți de cărți.În perioada mai-iunie se va desfășura un concurs de compuneri despre ,,De ce e bine să citești,fiind în pielea unui adolescent” , iar câștigătorii acestuia vor fi , bineînțeles , răsplătiți.Premiile constă în cărți,semne de carte personalizate și postere originale . De asemenea,voi insista pe cât de importantă este lectura în rândul tineretului scriind articole ce aparțin de această campanie și oferind pliante celor interesați de ea.Bloggerii care sunt implicați trebuie de asemenea să insiste pe acest fapt,scriind articole care susțin cauza campaniei.



Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste aceasta campanie, va invitam sa cititi articolul oficial: http://newcomiclife.blogspot.ro/p/campania-nationala-tanara-lectura.html
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!