15.04.2015

Probleme de comportament in mijloacele de transport in comun (Video)








Am urmarit cu atentie clipul video de mai sus. Toata actiunea se intampla intr-un mijloc de transport in comun, in Bucuresti. Am ramas stupefiat de reactia oamenilor care se regasesc in acest clip. Suntem in secolul XXI si nimeni nu s-a deranjat sa sune la Politie sau sa intervina in a aplana conflictul.

Treaba e simpla. O femeie trage dintr-o tigare electronica intr-un mijloc de transport in comun iar cativa batrani sunt deranjati de "fumul de tigare". Acestia au sarit cu gura pe fata precum ca fumeaza intr-un mijloc de transport in comun iar acestia pozau in ipostaza de "afectati din pricina fumului de tigare." Mosilor, de cand scoate fum o tigare electronica? Vaai, cum tusiti voi acolo din cauza fumului inexistent. O tigare electronica scoate aburi, nu fum. MINCINOSILOR!!! Astia care nu mai puteti sta in picioare doua minute, aveti nevoie de scaun in autobuz, dar care mergeti in genunchi la moaste si dati ocolul bisericii in doua fractiuni de minut cand aveti alaiul de popi in fata.
Nici reactia femeii nu este demna de lauda. Teoretic, nu ai voie sa fumezi in mijloacele de transport in comun, nici cu tigare electronica iar practic, poate fi trecuta cu vederea actiunea acesteia. Personal, pe mine nu m-ar fi deranjat prezenta tigarilor electronice si folosirea acestora in mijloacele de transport in comun.
Atunci cand aceasta este luata "la bani marunti" de catre cativa oameni mai in varsta, femeia incepe sa-i atace verbal spunandu-le: "comunist imputit", "bosorog pedofil" s.a.m.d. In primul rand, este greseala femeii pentru ca a aratat lipsa de respect fata de un om in varsta care te-a atentionat, cu frumosul, in privinta tigarii electronice, pe care, din bun simt, puteai sa o opresti si sa astepti sa cobori din autobuz. O alta vina pe care aceasta o poarta este faptul ca a cautat scandal prin atacurile verbale. Nu opresti un razboi cu razboi. Nici ea nu opreste o situatie tensionata cu jigniri si insulte.
A doua vina o port batranii din masina care nu se sfiesc sa-i dea peste mana, sa-i tranteasca tigarea pe jos, apoi o jignesc si incep sa o loveasca. Se presupune ca aveti o varsta, o minte matura, dar...doar se presupune fiindca clar va lipsesc multe la cutia craniana. Eu nu am 70 de ani, am doar 22 de ani, dar stiu cum as fi reactionat in aceasta situatie si nu as fi reactionat nici ca femeia, dar nici ca voi, mosilor. SA VA FIE RUSINE DE VARSTA PE CARE O AVETI!!! Cred ca asa va tratati si nevestele acasa.
In aceasta situatie sunt cu totii vinovati, in egala masura. Dupa ce am vazut toate astea, ce concluzie putem trage? Animalele din jungla au evadat in societate. Astia nu-s oameni...e prea mult sa poarte statutul de OM.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!