18.04.2015

Cinema 3D la Alexandria? Visati cu ochii deschisi in continuare!



Primarul orasului Alexandria ne promite, de doi ani si ceva, ca realizeaza un cinema 3D in Alexandria. Asta ne trebuie, domn primar? Avem aproape cea mai ridicata rata de somaj si dumneata ne dai filme? Nu crezi ca teleormanenii si-asa sunt pe filmele lor? Cred ca ne-au ajuns si noua promisiunile facute si investitiile zero care au fost aduse. Cat credeti ca mai merge? Nu ne tratati cu morcovul in fata ochilor de parca am fi magarusi, sa fim dusi cu una, cu doua.
S-a promis ca, in perioada Pastelui 2014, vom avea acest cinema modern. D'apoi, a trecut si Pastele anului 2015 si tot nu avem cinema. Ce ne mai facem noi, teleormanenii cu dvs, domn primar? Daca de Pastele anului 2014 si Pastele anului 2015 nu a fost gata, cu siguranta va fi gata de Pastele Cailor.
Aceasta este una din multimea de investitii facute "a la Alexandria" cu care ne-am obisnuit in ultima perioada. Jalnic!
Recomandarea mea ar fi urmatoarea. Un cinema 8D pentru teleormaneni in care sa se ruleze filme porno, cu scaune din acelea care-ti permit sa simti ceea ce se desfasoara in film. Un pret rezonabil de 50 lei/biletul si garantez succesul la nivel national. Cel mai probabil, pana in anul 2036 il vom avea si pe acesta. In felul acesta, teleormanenii chiar s-ar termina, la propriu, in fata ecranului.

Voi reveni cu detalii in ceea ce priveste imaginarul cinema 3D care se va deschide la Alexandria. Pana atunci, mai visati.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!