15.01.2015

Ai un pont pentru pariul asta?

Unii dintre noi sunt impatimiti ai pariurilor sportive, pe cand altii, habar n-avem cu ce se mananca. Auzim in stanga si-n dreapta persoane care au bagat bani la pariuri, unii laudandu-se ca au castigat diferite sume, altii ca au pierdut. Suntem debusolati si ne este teama sa incercam ca nu cumva sa pierdem. Defapt, asta este o problema generala a romanului de a porni ceva in viata...teama de a pierde. Aceasta teama poate fi infranta. Cum? Pasind intr-o agentie de pariuri sportive singuri sau cu un prieten care este experimentat in acest domeniu si ne poate oferi un "sprijin" sau un sfat. Pentru ceilalti care nu fac asta, exista site-ul www.ponturile.ro, care vine in sprijinul tau in castigarea pariurilor sportive. Ia-l ca pe un ghid in lumea aceasta care te-ndruma cum sa devii castigator, care iti spune ce trebuie si unde. Paseste cu incredere in lumea pariurilor sportive fiindca nu ai niciodata de pierdut, ci numai de castigat...de la experienta pana la castig monetar. Nu trebuie sa-ti fie teama fiindca nu creeaza dependenta, dupa cum se presupune. Orice persoana intreaga la cap nu ajunge la dependenta din asta. In plus, poate fi socotita ca fiind o distractie sau un sport. Exact, un sport. In cazul in care nu stiati, pariurile sportive pot fi considerate ca fiind un sport iar psihologii au ajuns la concluzia ca atunci cand bagam un bilet la pariuri, se elibereaza nu stiu ce substanta in creier care este benefica omului, ceva legat de adrenalina.
Pana in prezent, nu ma declar un jucator impatimit la pariurile sportive, dar macar le-am incercat. Consider ca, in viata, merita sa le incerci pe toate. Cine spune ca nu a bagat niciodata la pariuri, acela e un om caruia ii este frica sa piarda si un las in fata provocarilor. Eu am bagat de vreo 3-4 ori la pariuri, insotit de un prieten care joaca frecvent. Nu am castigat, dar am vazut cum e, am invatat lucruri noi si am experimentat. Asta vreau sa le zic sa faca tuturor celor care nu au incercat deloc sa bage la pariuri, ca mereu au ceva de invatat din ceea ce fac si ii pot convinge si ei, la randul lor, pe altii.
De asemenea, cunosc jucatori inraiti la pariurile sportive si care s-au bucurat si se bucura in continuare de castigurile obtinute de pe urma acestora. De multe ori, pontul unui amic a facut diferenta, transformand posibilul castigator in castigator detasat. Insa ce te faci atunci cand nu ai un prieten cu experienta langa tine care sa te indrume? Exista un prieten virtual cu toata lumea...site-ul de mai sus, care are un singur scop si anume, acela de a ne ajuta sa castigam. Ma bucur ca exista un sprijin venit de undeva pentru noi, cei mai putin experimentati in acest domeniu, al pariurilor. Deja incep sa ma simt un mic castigator cu mine, pentru faptul ca mi-am infrant teama de pariuri la inceput iar acum... sa devin cu adevarat un castigator. Din primii bani fac cinste.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!