07.01.2015

Artificii pentru nunta

Zilele trecute discutam cu o buna prietena despre artificiile din noaptea de Anul Nou, despre cat de spectaculoase au fost si ca au durat destul de putin. Un astfel de spectacol pe cer ar trebui sa dureze, in medie, aproximativ 10-15 minute, nu doar 5 minute. Stiu ca vorbim despre un spectacol destul de costisitor din punct de vedere material, dar consider ca pentru evenimentele importante, exista o exceptie. Am filmat jocul de artificii din noaptea dintre ani si am pus-o pe Youtube. Cine e interesat, poate cauta pe canalul meu de YT.
Trecand peste Anul Nou fiindca el a trecut de mult de noi, nu trebuie sa fie neaparat Revelionul pentru a te bucura de artificii. Acestea sunt lansate si cu ocazia nuntilor. In noaptea nuntii, in cinstea celor doi porumbei fericiri, sunt lansate artificii pe cer. As putea spune ca cei doi indragostiti, au pentru cateva minute, o bucata din cer al lor, o bucata pe care se da un spectacol luminos in cinstea iubirii lor. Aceste artificii pentru nunta nu le poti achizitiona de pe nici-o taraba iar magazine fizice nu exista si asta pentru faptul ca este periculos pentru noi sa ne "jucam" cu ele. Exista specialisti autorizati care pun la dispozitie artificii pentru evenimentele din viata voastra si care sunt coordonate sub supravegherea si indemanarea lor. Desi acestea sunt realizate pentru un spectacol ingenios si minunat, un moment de neatentie poate strica rostul acestora. La asta s-au gandit si producatorii de artificii care nu pun la dispozitie oamenilor de rand accesul la acestea.
Unii oameni spun "nu exista nunta fara lautar". Eu as spune "nu exista nunta fara artificii" fiindca acestea reprezinta si un simbol al iubirii la toi de noapte. E un mod de a spune lumii cat de mult iti iubesti perechea. In ultimii ani, acest lucru s-a transformat intr-o traditie fiindca nu am mai vazut nunta fara foc de artificii. Acest lucru ma bucura enorm fiindca ador sa ies din restaurant pentru a privi spectacolul de lumini de pe cer timp de cateva minute.
Am fost invitat la nunti la care nu au existat deloc artificii si mi s-a parut atat de... sec. Simteam ca astept ceva, simteam ca trebuia sa primesc ceva, dar nu am primit nimic pe nisa de spectacol. Toata lumea a dansat, a mancat, s-a furat mireasa, tortul si gata...aia a fost nunta. Sper sa nu mai existe nunti la care sunt invitat fara foc de artificii fiindca lucrul acesta este ca o piesa lipsa dintr-un puzzle.
Nu tin neaparat la artificii ci puteti lansa lampioane in inaltul cerului. Este la fel de frumos si simbolizeaza iubirea dintre voi fara granite, nemarginita si neingradita. Sunt la fel de atras de acestea si le consider nelipsite la o nunta care este menita sa nu se lase uitata tot restul vietii, atat a mirilor cat si a invitatilor la eveniment.
Un lucru mai este de subliniat inainte sa inchei acest articol: La nunta mea vor fi artificii. Multe artificii. Multe, multe, multe!!!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!