12.05.2014

Eurovision: Paula Seling & Ovi - Miracle

A mai trecut un an, inca un Eurovision...

In acest an, reprezentantii Romaniei la Eurovision au fost Paula Seling si Ovi. Va spun ca voi trata acest subiect din punct de vedere personal, fiindca nu detin prea multe cunostinte de muzica si nu stiu cu ce se mananca Eurovisionul.
De cand urmaresc Eurovisionul, mi s-a parut ca singurii care au putut, au avut curajul, vocea si talentul sa razbeasca si sa aspire la locul 1 au fost Paula Seling si Ovi. Chiar cand au reprezentat Romania cu piesa "Playing with fire", au fost aproape de marele succes si au facut un mare show. In acest an, Romania a ocupat locul 12, dar pentru mine au fost numarul 1. Piesa "Miracle" este o piesa care a reusit sa ma faca sa simt emotia de-acolo pe propria piele si asta datorita artistilor nostrii (Paula & Ovi).
Au fost la inaltime, ne-au cantat cu sufletul, nu doar cu vocea si ne-au reprezentat tara cu drag. Locul acela 12 reprezinta un loc ocupat datorita punctajelor oferite de altii, pentru noi... ei sunt cei mai buni.



Nu sunt de acord cu criticile care se aduc acum in presa la adresa lor. Acum, dupa terminarea concursului se gasesc tot felul de bagatori de seama sa-i critice pe cei doi si momentul lor. Un mesaj pentru oamenii acestia: Daca tot va credeti atat de inteligenti si-atat de buni, de ce nu sunteti voi pe marea scena? Va roade invidia cumva? In loc sa ne iubim, respectam si sa ne valorificam talentele noastre, noi ce facem? Paula & Ovi sunt singurii, din punctul meu de vedere, care au ce cauta pe scena Eurovision, din toti reprezentantii din anii anteriori pana-n prezent.
Calitatile lor vocale sunt de necontestat iar show-ul pe care l-au facut si il fac de fiecare data in aceasta formula este de neuitat.


In ceea ce priveste castigatorul sau..castigatoarea Eurovision...CONCHITA WURST, nu am nimic pentru faptul ca a fost barbat si-acum e femeie sau invers...sau cum e, ca habar n-am doar ca nu cred ca a fost cea mai buna alegere. Consider ca au fost momente mult mai frumoase in Eurovision si aproximativ 3-4 tari care meritau marele titlu si acela/aceea nu era Conchita. In fine, tine doar de gust iar gusturile nu se discuta, este doar perspectiva mea, ceea ce-am vazut, ascultat si mi-a placut mie, nu pot critica pe nimeni.

Paula Seling a anuntat in urma cu ceva timp pe pagina ei de facebook ca va mai urma o piesa. Abia o astept <3

Sursa captura: facebook.com

Va invit sa revedem momentul nostru de la Eurovision. Vizionare placuta!




I love you, Paula & Ovi! Voi reprezentati Romania cu multa demnitate si onoare. Castigatorii nostrii!

Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!