24.11.2012

Oamenii iti vor binele



Multi oameni iti vor binele asa ca ai grija; pot sa ti-l fure!

E prea mare deranjul pentru un om sa ajute pe cineva. Chestia cu ajutatul apropiatilor le-a intrat in vena romanilor si cred ca acest virus a ajuns si pe la creier.
Trebuie sa ne deranjam si sa facem eforturi pentru a ajuta pe cineva de aceea oamenii aleg sa nu se oboseasca. Si parca pentru cel aflat la necaz nu este indeajuns ca nu primeste nici-o mana de ajutor, ,,binevoitorii" aleg sa ii critice deciziile si actiunile.
Aici se merge pe premisa:,,De ce sa te ajut sa iti faci curat in curte cand pot ajuta sa arate mai rau ca a mea?"

Oamenii aleg momentele critice pentru a judeca/critica/influenta/batjocorii etc. deciziile oamenilor si actiunile lor. Atacam miseleste, de aceea cei care o fac duc o viata in tot noroiul pentru ca asta a ajuns societatea, o balta de noroi.
Indiferent de ceea ce s-ar schimba, oamenii nu o sa se schimbe niciodata. Ei nu se pot schimba singuri dar sa mai vina cineva din exterior sa o faca? Slabe sanse!

Nu e nevoie sa fii ca societatea pentru a supravietui fara griji. Fii asa cum esti tu, lupta-te cu cei din jur si mizeriile lor, accepta binele si refuza raul, accepta sfaturi dar nu accepta influente, critica-te singur dar nu-i lasa pe altii sa o faca, nu-ti judeca faptele si nu-i lasa pe altii sa o faca ... pentru asta exista Dumnezeu si nu batjocori pe nimeni. Fii tu! Fii DIFERIT fata de toti!
Ei vor rade de tine ca esti diferit dar tu iti poti permite sa razi de ei spunand:,,Tu razi de mine ca sunt diferit/a, asta ma face special/a; dar eu rad de tine ca esti la fel ca toti ceilalti!"

Tu ce alegi? Sa te integrezi la actiunile societatii sau sa fii tu?
Share:

6 comentarii:

  1. Ai punctat foarte bine anumite aspecte! Bravo! Dar stii tu cum e viata.."jungla". Mancam sau suntem mancati?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pfoai,cât adevăr ai scris aici!Mă regăsesc,sincer.Mai tot timpul când le cer ajutorul colegilor se fac că nu aud sau chiar mai rău..mă înjură.De ce?Pentru că eu îi ajut tot timpul..

    RăspundețiȘtergere
  3. De cate ori n-am intalnit oameni carora le place sa atace miseleste, sa fie vicleni si rauvoitori, pe fata sau sub o coaja de amabilitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prefer sa-i las pe ei sa se manance reciproc :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci nu-i mai ajuta!
    Legea Karmei: ,,Te ajut daca ma ajuti, nu ma ajuti, nu te ajut!"

    RăspundețiȘtergere
  6. Lumea este plina de astfel de exemplare!

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!