18.11.2012

Pe propriile picioare

Ce inseamna pentru mine expresia ,,pe propriile picioare?"
Eu cred ca fiecare trebuie sa fie stapan peste propriile idei/pareri si sa luam singuri deciziile. Asta inseamna cu adevarat ,,pe propriile picioare". Fiecare are propria viata...deci propria gandire , propriile idei si propria judecata.

Ce inseamna pentru lume expresia ,,pe propriile picioare?"

Sa fii stabil financiar, sa ai propria casa , o masina , un job excelent etc.

Lumea ca de obicei: In afara de materialisme nu stiu nimic. M-am saturat de astfel de persoane.
Si ne gandim de ce sunt atatea certuri in familie? Simplu. Pai certurile intr-o familie apar din doua motive: bautura si/sau BANII!

De ce apar atatea divorturi? Fiindca partenerul/pertenera de viata nu mai are bani sa-si intretina jumatatea pentru ca tocmai a fost dat afara de la serviciu.
Stiu un caz in care doua persoane au stat impreuna 10 ani de zile si pe urma acesta a fost concediat dar si-a gasit rapid un loc de munca doar ca avea salariul cu 7 milioane mai putin asa ca ea nu a mai suportat faptul ca ea aduce mai multi bani in casa si a ales sa plece! Penibil...patetic...tipic romanesc.O data cu banii a disparut ,,iubirea vesnica" ce si-au promis-o!

Asta sta la baza societatii din ziua de astazi: Banii! Si banii sunt cei ce au omorat societatea si o data cu societatea si omul!

Share:

Un comentariu:

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!