08.11.2012

Sa raspundem la mail-uri...

1. ,,Inainte iti schimbai foarte des interfetele blogului, acum nu o mai faci deloc. De ce?" (Iulia)
Raspuns: Cred ca am gasit sablonul care imi place. Mai este si urmatorul lucru: Daca schimb sablonul am foarte mult de munca la toate elementele de pe pagina si nu mai am timp liber. Cred ca tocmai la Craciun il mai schimb...

2. "De ce viziuni din viata?" (Florin-Gabriel)
In primul rand: La multi ani! De ce? Fiecare avem o viziune asupra vietii si eu imi prezint pe blog viziunea mea...asa cum percep eu viata.Deci numele cred ca ma reprezinta.



3. "Buna, Viorel. Ma numesc Bianca Dauleanu si sunt din Brasov. Te urmaresc de mult timp insa nu pot sa-ti las comentatii fiindca nu am cont google sau alte cele de pe-acolo. Ador totul la tine: felul cum iti expui gandurile si cum ai de fiecare data grija sa le asezi in text. Mai nou am vazut ca te-ai apucat si de vloguri si te felicit pentru acest lucru.Te urmaresc si acolo...si iti doresc succes pe mai departe in tot ce faci. Mi-as fi dorit sa te intalnesc macar o data in real-life si sa stam de vorba. Ma bucur ca mai exista persoane ca tine pe aceasta lume cu o astfel de gandire. Insa am o intrebare despre tine...defapt mai multe: Ce varsta ai? ; Ce zodie esti? Ce muzica asculti? Ce hobby-uri ai? Ce sporturi iti plac? Cum iti place sa fie persoana de langa tine?...Ai preferinte?"


Raspuns: Ma bucur ca iti place de tot ceea ce fac si ma bucur ca imi apreciezi munca. Cat despre intrebari... :)) Bianca...tu ai niste ganduri si nu vrei sa mi le spui? :)) De la un blog despre viata ajungem la un blog despre matrimoniale :)) Oki...iti raspund la intrebari, mai ales ca sunt lucruri pe care le-am facut publice acum ceva timp in urma.
Fac 20 de ani, sunt zodia Gemeni, ascult muzica pop,dance si hip-hop, ca hobby-uri am scrisul, ca sport...imi place baschetul. Persoana de langa mine vreau sa fie ,,speciala"...sa fie acea persoana care va reusi sa imi faca sa bata inima mai cu putere si in preajma careia sa simt fluturasi in stomac.
Esti multumita? :))

4."Da-mi motive sa cred in Dumnezeu.Fara motive eu nu cred." (Marius)
Nu exista dovezi asupra existentei lui Dumnezeu.Tocmai in asta consta credinta, sa crezi in ceva ce nu poti vedea, pipaii, gusta, vedea. Credinta consta sa crezi in ceva ce simti, iar eu l-am simtit si il simt pe D-zeu tot timpul langa mine.

5. Ma numesc Andreea, am 16 ani si sunt din Craiova. De cateva zile am dat de blogul tau si un blog numit CLM Blog. O sa va urmares cu drag pe amandoi.Imi pare rau ca nu pot lasa comentarii fiindca nu am cont google sau alte lucruri care se spun p-acolo dar o sa iti scriu prin mail. Am o propunere pentru voi doi, sau idee, cum vreti sa-i spuneti. Dupa mine voi doi aveti cele mai bune bloguri din Romania si as vrea sa faceti amandoi un blog comunin care sa scrieti macar cate un articol pe saptamana.Sunt sigur ca o sa aveti succes iar daca faceti asta eu o sa fac un fanpage pe internet. Acum sincer...la cati se uita pe blogul tau si pe acel blog, impreuna dati lovitura si va gasiti amandoi un domeniu comun la articole si daca alegeti sa scrieti doar 1 singur articol/saptamana nici efortul nu este prea mare. Te salut si te pup.

Buna, Andreea. Ma bucur ca iti place blogul meu si al Laviniei. Si ca o mica corectie...blogul se numeste,,C.L.M' s Blog" (fara suparare). Ma bucur ca ne simpatizezi si iti place munca noastra.Si eu urmaresc cu mare drag blogul Laviniei si imi place tare mult.Cat despre idee, nu stiu ce sa zic.Cred ca aceasta idee trebuie sa o vada in primul rand Lavinia. Nu stiu ce sa zic...

6.Salut! Ma numesc Adriana si am 17 ani.Locuiesc in Baia Mare si de ceva timp am descoperit aceasta lume a blogurilor. Primul blog citit a fost blogul tau si prin intermediul tau am descoperit si blogul ,,Once upon a december...,, care imi place tare mult. Amandoi sunteti grozavi si mi-a placut gestul tau cand ai ajutat-o cu voturile.Te felicit si ma bucur sa vad ca esti o persoana atat de plina de frumusete interioara. O singura dorinta am la voi doi. As vrea sa citesc ceva facut de amandoi, un articol sau o poezie, pentru ca am observat ca tu scrii si poezii care sunt minunate. Daca nu se poate poezie, macar un articol fiindca am observat ca Stefania Vd. nu compune poezii.Sau mai bine deschideti-va o pagina de facebook in care sa postati amandoi, in felul acesta va pot lasa si eu comentarii fiindca pagina de facebook am dar cont google nu am.Sunteti preferatii mei! Te pup.

Buna Adriana. Tare si mare este coincidenta. Altcineva in urma ta ma roaga sa deschid blog cu Lavinia si tu ma rogi sa deschid pagina de facebook cu Stefania...sau...sa facem un articol/poezie amandoi. Ma bucur ca ne apeciezi si iti spun ca si eu o urmaresc cu drag pe Stefania deoarece are un blog superb si ea este o fata minunata. Insa nu stiu ce sa zic. O sa las link-ul de la acest articol si Laviniei sa vada propunerea de mai sus si Stefaniei sa vada propunerea ta. Nu pot sa iti dau un raspuns pe loc fiindca aceste lucruri nu tin doar de mine.

Aceste mail-uri au fost primite intre data de 10 octombrie - 6 noiembrie 2012 pe adresa de email: dragomir.mihai.viorel@gmail.com

Va astept mail-urile in continuare!

Vreau sa anunt faptul ca in acest weekend CRED ca o sa lipsesc de pe blog asa ca daca nu reusesc sa scriu nimic pe blog sa nu ma certati.Da ?

Va pup pe toti si va doresc o seara minunata :*


Share:

11 comentarii:

  1. Ce dragut , tu chiar ai "fani" ! Stii , si eu sunt zodia gemeni si aproape mereu am crezut ca esti aceeasi zodie :| . E o chestie generala la mine de la un timp , recunosc de la distanta persoanele de aceeasi zodie cu mine . Dragut si dragute mail-uri.
    Ai grija de tine ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare! Ai și fani. Ceea ce mă bucură, având în vedere că eu consider că ceea ce scrii tu este într-adevăr superior ca și calitate. Deci iată că există bun gust în ceea ce privește bloggingul în România.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! Alexandra: Cred ca noi gandim la fel...hihi:) Dupa ce am descoperit blogul tau si am citit tot ce ai scris, mi-am spus in sinea mea: "Sigur este gemeni" iar acum mi-ai confirmat acest lucru si tu ai facut la fel, ai intuit ca eu sunt din zodia gemeni. Tare coincidenta... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc! Am aceeasi parere despre tine si blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce m-a distrat tipa aia ce te-a descusut atata :) Foarte tari mailurile primite :P

    RăspundețiȘtergere
  6. P.S. Mie imi place foarte mult tema blogului tau.. ador movul.

    RăspundețiȘtergere
  7. cat despre ideea cu blogul comun, hmm, e foarte buna, dar ramane de vazut:D multumimmm <3

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!