10.02.2013

Atenţie la Codex Alimentarius

ATENŢIE la tot ce conţine semnificaţia Codex Alimentarius! Toată "aprecierea" pentru autorităţile care au autorizat pentru binele populaţiei, introducerea în România a fungicidului Initium. Pe unele pachete de pâine scrie deja că pâinea este fabricată conform Codex Alimentarius. România va experimenta pe populaţie produsul cancerigen Initium. Experimentul "Codex Alimentarius" începe cu România.
În decembrie 2009, România a semnat implementarea "Codexului" alături de alte 165 de state.
"Codex Alimentarius" este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare.

Aceasta porneste de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare, se va trece la hrană artificiala, din produse chimice, cea modificată genetic etc.


Nu a trecut mult timp şi iată că apare ştirea că Romania este prima ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de "Codex Alimentarius". Produsele furnizate vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.
Pentru publicul larg, se spune că "beneficiile" pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate, în primul rând, de combaterea dăunătorilor, dar, totodată, ea micşorează şi durata în care se obţine recolta.

Neoficial, conform cercetatorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu intium sporeşte cu pană la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. De pilda, 1 mg de initium intrat în organism o singură dată, se elimină în aproape un an. Dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum Initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce şi mărirea tumorilor maligne.
Pe acest site, BASF-ul se laudă pe 11 ianuarie, că pentru prima dată în lume a fost autorizat, într-un timp record, fungicidul Initium, care în România va fi vândut sub numele: EnervinT (pentru protecţia viilor) ; SOLARIS (pentru roşii) ; ZAMBRO (pentru cartofi).

Sursa: internet
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!