06.01.2014

Cum ne transportam mobila?

Multi dintre noi sunt nevoiti sa se mute pe parcursul vietii cu domiciliul. Lucrurile nu le putem lasa pe drumuri si nici la vechea locuinta, sunt lucrurile noastre, ne reprezinta, ne simtim bine in ele deci trebuie sa le luam cu noi. Este putin cam greu, multe obiecte, cutii peste cutiute, lucruri peste lucrusoare... Majoritatea apeleaza la prieteni care au masina si iau o parte din lucruri fiindca se simt stanjeniti sa care absolut tot, sa fie nevoita acea persoana sa faca 6-7-8 drumuri cu masina, mai ales daca vorbim de distante mai mari. Altii aleg servicii de transport mobila si au scapat rapid. Ei fac treaba in locul nostru, ii platim si scapam de orice durere de cap in ceea ce priveste transportul mobilei, indiferent de cantitatea acesteia. Sigur ca vor fi persoane care vor spune: ''Dar sunt multi care transporta mobila..." Da, sunt multi dar sunt putini cei care o fac cum trebuie, care mai intai se uita la buzunarul tau si care are grija de mobila ta pe parcursul transportului". In plus, ei te pot ajuta si la montare/demontare, deci... se poate mai bine de atat?
Aceasta activitate este destul de solicitanta si necesita mult timp. Cand ne este adusa mobila in casa cea noua, este un adevarat ritual. Ori incercam sa le asezam cu aproximatie, ca-n vechea locuinta ori dorim sa rearanjam lucrurile si asta se intampla intr-o zi intreaga de asezat si reasezat.
Nu demult, un prieten a angajat o companie de pe net - www.transportmobila-bucuresti.net sa-i transporte mobila dintr-un apartament in altul, in interiorul Bucurestiului. In cateva ore, doar adresa era diferita, restul era ca inainte. El m-a determinat sa scriu acest articol si m-a facut sa cred ca toata aceasta aglomeratie si oboseala s-a transportat intr-un joc. S-au mutat "piesele" dintr-o "cutie" in alta, exact ca intr-un joc.
Mi-a mai spus ca nu numai mobila poate fi transportata ci si marfa si firma... exact... firma. Imi pot muta firma din locul x in locul y cu ajutorul lor, in masini special dedicate acestei activitati care asigura calitatea transportului si siguranta acesteia. Ca un exercitiu de imaginatie si gandire pentru voi: Cat ne-ar lua sa facem noi toate astea de unii singuri/ cu prietenii si cata munca necesita? Este o solutie eficienta care trebuie exploatata... Lumea trebuie sa stie sa-si economiseasca timpul, resursele, sa gandeasca strategic si eficient. Ceea ce mai cred este faptul ca oamenii evolueaza si nu cred ca aleg sa se mai chinuie si sa transporte lucruri in masinile personale, sa faca multe drumuri, ba nu incape in portbagaj...ba incape si tot asa, iar siguranta lucrurilor este 0. Oamenii doresc profesionalism si calitate fiindca tin la lucrurile lor si nu doresc deteriorarea acestora pe drum.
Atat am avut de spus despre transportul de mobila. Este alegerea voastra, eu doar v-am dat un sfat in speranta ca in lumea aceasta se vor ajunge mai multe biblioteci intregi la destinatie, mai multe rafturi in siguranta si mai multe vitrine nesparte. Daca nu... munca usoara la incarcat si descarcat va doresc.

Share:

Un comentariu:

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!