06.01.2014

Zapaceala de revelion

Vorbind de trecut pentru ca vorbim despre revelion...daaaa' acea petrecere mare si fastuoasa in care oamenii mananca pe rupte si se distreaza toata noaptea, sunt de parere ca UNII fac o risipa de timp si energie fiindca nu stiu sa se organizeze.
Desi sunt de parere ca este o noapte ca toate noptile, nu trebuie chiar asa mediatizat evenimentul si "prea petrecut", cred ca cei care muncesc in noptile de revelion o stiu mai bine, iar aici vorbesc de cei care se pun in serviciul nostru...al petrecaretilor.
Cele mai multe solicitari de oameni care au consumat alcool in exces este in noaptea de anul nou...
Cel mai mare numar de oameni care au mancat prea mult si au ajuns sa se "perforeze" cu perfuzii in spitale sunt in noaptea de Anul Nou...
Numere de evenimente (bataie intre petrecareti) -  cele mai multe solicitari - in noaptea de revelion
Cele mai...cele mai...cele mai... Asta inseamna revelionul la romani? Sa faca exces din toate? Nu ma mira, fiindca ne imbulzim in supermarket-uri dupa cumparaturi, plecam cu caruciorele pline si se vaita poporul roman ca nu are bani iar in timpul anului fac foamea. Ce faceti, dragilor? In timpul anului nu aveti bani dar de Anul Nou si Craciun apar ca prin minune pentru cosurile alea pline si pentru cadouri? Nu zic sa nu se cumpere, dar prea se face abuz. Dupa, ramane atat de multa mancare si se-nvecheste incat ajung cainii sa fie hraniti si indopati cu mancarea pe care trebuia sa o consumi tu. Unde-i logica? Eu vad Anul Nou doar ca o petrecere pentru noul an, atat...nu sa beau sa ajung in coma, nu sa mananc sa ma sparg, nu sa sparg banii pe porcarii. Si inainte de toate: Terminati-va naiba cu petardele voastre... Legea din Romania este de cacao. Se interzic vanzarea si folosirea acestora, dar la vama nu-i opreste nimeni... Lege de doi bani. Daca chiar se dorea sa se faca ceva impotriva lor,se facea... pentru ca Romania aduce din afara petarde, nu avem producatori (asa se spune).
Toate localurile au fost ocupate pentru noaptea de Anul Nou, foarte greu sa gasesti in ultimele doua saptamani ale lui decembrie un local nerezervat. De la cautarea pe teren, oamenii s-au mutat la cautarea pe net a solutiilor iar acum sunt diferite site-uri care ajuta sa gasesti un local rapid si sigur: http://localuriinbucuresti.ro
Ador in noaptea de revelion sa privesc artificiile... imi place asa de mult. Cu altceva ce nu sunt de acord in noaptea de Anul Nou: platirea cantaretilor la suprataxa... prea multi bani acordati pentru 30 minute de cantat. Nu zic sa nu fie platiti, dar serios... doar pentru ca e noaptea dintre ani dublezi sau triplezi pretul si iei 30.000 Euro pentru 30 de minute, hai sa fim seriosi... Banii astia ajutau o multime de oameni sarmani sau copii cu diferite probleme. Unde e criza? Pai daca e criza, cum avem bani de revelion? Intrebare adresata statului dar si locuitorilor. La nivel national vorbim de milioane de euro consumati intr-o perioada extrem de scurta, bani care ar asigura salariile oamenilor pe o perioada destul de lunga: peste jumatate de an. Zapaceala de revelion din partea tuturor. Petreceti oameni buni dar petreceti cu cap!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!