14.01.2014

Ingrijirea personala



Oamenii sunt tare preocupati de ingrijirea lor personala. Igiena zilnica si alimentatia sunt principalele lucruri care trebuie subliniate pe lista. Pe langa acestea doua, oamenii mai folosesc produse si cosmetice bio de calitate care asigura buna hidratare a pielii. In prezent, gasim pe toate rafturile si toate site-urile produsele de care avem maxima nevoie pentru pentru sanatatea parului, a pielii, a mainilor s.a.m.d. Incurajez folosirea acestor produse (spusele unei bune prietene: "au un scop nobil"), doar ca nu incurajez abuzul. Mentionez asta fiindca cunosc persoane care folosesc in abundenta astfel de produse, ceea ce nu este recomandat. Folosirea optima a acestora aduce si rezultate pe masura. Nu sunteti mai frumosi/frumoase daca va dati cu o doza de trei ori mai mare de lapte de corp sau folositi mai des decat trebuie. In cantitati mari si proces repetitiv, orice produs, de orice natura face rau.
Am o prietena dupa care-mi pot programa anumite activitati sau pot castiga si un pariu de pe urma ei. Spun asta fiindca ea, mereu pe data de 30 a lunii, intra pe un site si-si comanda produsele necesare pentru luna care urmeaza. Se pare ca sunt persoane care si-au facut in ritual din asta...ce pot sa spun?!?
Am vorbit destul despre igiena, este vorba sa trec la alimentatie dupa care, va spun ceea ce folosesc si eu.
Alimentatia BIO de baza consta in ceaiuri, cereale, paste fainoase, gemuri si dulceturi si multe altele. Aceste alimente au ca scop asigurarea dozelor de proteine, glucide si vitamine, necesare organismului dumneavoastra si activitatii pe care o desfasurati. Sigur nu stiati ca... "Un om care se hraneste corespunzator poate trai cu pana la 30 de ani mai mult." Secretul longevitatii, cum spun unii...
Eu folosesc produse bio, prin care pot enumera: lapte de corp, sampon, crema de fata, consum cereale si lapte. Ma hranesc cum trebuie, ma simt bine si arat bine. Oamenii sunt bio, deci asta ar trebui sa foloseasca si sa consume cu incredere. In prezent se decurg campanii de promovare a produselor bio, zilnic vedem la tv persoane care consuma bio, care fac reclama si incurajeaza oamenii sa intre in aceasta lume bio in care sanatatea este pe primul plan, cu incredere. Alimentatia corecta trebuie sa fie urmata si de activitate fizica menita sa optimizeze procesul si sa va tina in continua miscare si progres. Daca oamenii ar incepe sa aiba mai mare grija de ei, atunci cred ca lumea asta ar fi o lume mai sanatoasa, in care vizitele la medici s-ar rari iar consumul medicamentelor ar scade. Nu cautati sanatatea in suplimente alimentare medicamentoase, sanatatea sta sub nasul vostru, trebuie doar sa deschideti ochii, sa o vedeti si sa faceti alegerea potrivita. Incercati sa va ganditi ca o astfel de campanie de promovare nu este menita sa va aduca raul niciodata, ci binele....fiindca deja traim intr-o lume care uita sa manance sanatos, sa faca sport si sa-si pretuiasca sanatatea. BIO e NATURAL! Ce e NATURAL, e SANATOS!

O viata BIO sa aveti...
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!