15.01.2014

Ce ne va aduce anul 2014?

În România, diferenţe majore între ani nu vor exista. Continuăm ceea ce-am început... Înca din primele zile ale acestui an s-au început scandalurile politice, accidente peste accidente şi numeroase evenimente neplăcute. Mass-media va continua să transmită în continuare, în exclusivitate, cele mai noi ştiri: crime, violuri, accidente, scandaluri...că doar asta ştim sa promovăm.
Nu va fi deloc diferit. Încă mai vin pe la tv oameni care presupun că acest an ne va aduce un cutremur de mare intensitate. Dar oameni buni, încă din anul 2000 noi nu mai trebuia să mai trăim. De la an la an suntem sufocaţi cu astfel de previziuni ce ţin de sfârşitul lumii, în special informaţii primite de la americani. Cred că ei au făcut o obsesie pentru asta. Sunt de părere că omenirea îşi va găsi sfârşitul în cel creat cu mâna lor şi da...nu suntem prea departe.
Preţurile vor continua să crească continuu, salariile se vor majora cu o sumă modică deloc raportată la lucrurile de care avem nevoie să trăim în viaţa de zi cu zi. Ar fi bine să nu mai visaţi la un an mai bun fiindcă lucrurile nu se schimbă în bine peste noapte. Singura schimbare pe care o puteţi face sunteţi voi. Fiţi mai calmi, mai iubitori, mai răbdători, mai apropiaţi de Dumnezeu şi asta va aduce marea schimbare în 2014. 

Va fi un an plin de evenimente de toate soiurile...
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!