19.06.2014

Carne de pui la preturi speciale la Selgros Ploiesti

Carnea de pui, stie toata lumea, este una dintre tipurile de carne cele mai sanatoase si cu un continut foarte mare de proteine si cu o cantitate foarte mica de grasime, daca eliminam pielitele, bineinteles. Asta inseamna ca este foarte bine sa mancam acest tip de carne alba.

In plus, este si o categorie de carne cu care sunt obisnuiti foarte multi, tocmai de aceea este si foarte adesea preferata altor tipuri de carne, poate chiar altor alimente. La Selgros Ploiesti si in toate celelalte magazine Selgros din tara gasiti carne de pui in o multime de variante, fie congelata, fie refrigerata, sectionata, diferite parti de pui, exact ceea ce aveti nevoie pentru mancarea pe care urmeaza sa o preparati.
Totodata, va puteti face aprovizionarea pentru mai mult timp cu carne de pui congelata, care este cea mai buna forma de pastrare a carnii. Alimentele nu isi schimba gustul si se pot folosi perfect dupa decongelare. Este foarte important sa ai mereu acasa ceea ce ai nevoie pentru toate ideile tale de mancaruri.
Obisnuinta despre care vorbeam a pornit de la faptul ca gainile se cresc si la tara, de catre majoritatea celor care dispun si de timpul necesar ingrijirii acestora. Toti ne amintim de gainile si puii din ograda bunicilor. Asa ca, obisnuiti fiind cu acest tip de carne, mai degraba vom alege aceste produse, pentru ca stim ce gust au. Facem astfel de alegeri mai ales atunci cand nu vrem sa incercam lucruri noi.
La Selgros Ploiesti, asa cum spuneam, gasiti reduceri la carnea de pui, la urmatoarele produse: pulpe de pui dezosate congelate la tavita de la Agricola beneficiaza de 14% reducere; file de piept de pui refrigerat de la Fragedo, care are 11% reducere; aripi de pui fara varfuri refrigerate de la Coco Rico cu 17% reducere; ficat de pui la tava de la Coco Rico cu 20% reducere; dar si multe altele. Tot ce trebuie sa faceti este fie sa consultati revistele Selgros valabile pana pe data de 10 iunie, fie sa va convingeti direct in magazin de toate aceste oferte.

Selgros Ploiesti
Produse alimentare si nealimentare
Str. Grigore Cantacuzino Nr. 366APloiesti, 100301 , RO
Tel: 0244 502 000
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!