24.10.2019

Solutii interesante de design interior, de la Archicraft

Solutii interesante de design interior, de la Archicraft


Iti doresti ca locuinta ta sa fie intocmai cu cea pe care ti-o imaginezi ca fiind ideala? Cu putina creativitate si ajutor din directia potrivita, orice este realizabil. Un rol important si un impact major asupra imaginii conturate in fiecare incapere il joaca mobilierul, respectiv diversele elemente cu rol practic si functional.

Despre cat de reusit o sa fie planul initial depinde de fiecare. Nu trebuie sa subestimezi puterea detaliilor, chiar daca este vorba de culoarea mobilierului, spre exemplu, sau de detalii decorative, de elementele metalice care le completeaza.

E ideal sa te raportezi in permanenta la trenduri, chiar daca faci asta doar pentru informare. Nu e neaparat nevoie sa imbratisezi orice concept propus de designeri, decat in masura in care te incanta.

O sursa care te va inspira in alegeriile viitoare este Archicraft. Pe magazinul lot de produse online gasesti solutii care te vor incanta pe toate planurile. Imbina iscusit conceptul de noutate, eleganta, confort si estetica, pliindu-se si pe rigorile functionale pe care trebuie sa le indeplineasca fiecare articol in parte.

La capitolul mobilier, Archicraft are solutii pentru tine indiferent de necesitate:

  • Living

  • Baie

  • Bucatarie

  • Dormitor

  • Office

  • Camera copilului

  • HoReCa


Nu doar mobilierul este important cand vine vorba despre reamenajare. De asemenea ai nevoie si de corpuri de iluminat inteligent alese, care sa asigure lumina optima in fiecare incapere. Mai ales acolo unde cea naturala nu patrunde cum ti-ai dori, neaparat trebuie sa intervii cu un candelabru, pendul, o veioza, plafoniere, practic orice iti poate asigura cantitatea de lumina optima.

Stiai ca iluminatul poate schimba complet atmosfera dintr-o incapere? Spre exemplu, o lumina de temperatura mai calda, va fi o lumina mai odihnitoare si nu va deranja vizual, precum cea de lumina rece, de la 5000 K in sus, care e una mai obositoare. In schimb o temperatura a luminii prea calda (intre 2000 si 2700 K), poate fi de aseamena una obositoare, cetoasa. Temperatura optima pentru o lumina placuta si odihnitoare, e recomandata sa fie intre 2900 si 4000 K, aceasta din urma fiind o lumina de temperatura neutra, cea mai potrivita pentru citit, pentru birouri si spatiile de lectura.

De altfel si un candelabru atent ales isi va face treaba. Sufrageria ta va primi un cu totul alt aspect cand modelul ales este potrivit stilului acesteia. Ideal este sa ceri parerea expertilor cand vine vorba despre astfel de alegeri, atunci cand nu ai cunostinte in domeniu, astfel ca toate caracteristicile tehnice a corpului de iluminat sa sporeasca impactul luminii.

Tot corpurile de iluminat sunt cele care pot complimenta restul decoratiunilor din casa, intr-o maniera naturala, dar totodata subtila, eleganta pana in cele mai mici detalii. Accente indraznete de lumina pot fi create cu ajutorul solutiilor si a produselor pe care ti le ofera platforma Archicraft.shop.

Nu te grabi niciodata cand ai de luat astfel de decizii. Atunci cand esti dispus sa renovezi locuinta si sa faci investitiile corecte, e foarte important ca sa ai la indemana furnizorii cei mai potriviti. Te va interesa calitatea ce ti-o furnizeaza, inainte de toate.

Archicraft poate fi reperul tau, oricare ar fi planul de bataie in vederea amenajarii sau reamenajarii oricaror spatii. Ai in minte un proiect ceva mai atipic? Daca iti imaginezi ceva cu totul diferit fata de ce se intalneste astazi in casele romanilor, poti analiza cu incredere produsele de pe archicraft.shop.

Descopera multitudinea de produse interesante pe site-ul mentionat si bucura-te de echilibrul preturilor si a calitatii furnizate.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!