31.10.2019

Cum se face injectarea steroizilor?

Ce sunt steroizii?

"Steroizii anabolizanti si androgeni sunt hormoni sintetici, care sporesc capacitatea organismului de a produce tesut muscular" (sursa: Wikipedia).

Steroizii sunt utilizati in sport pentru a creste performanta sportivilor sub indrumare medicala si este administrat sub forma de injectabil in muschi (intramuscular). Injectarea steroizilor NU se face in vena sau subcutanat. Injectarea in vena poate duce la deces!!! De aceea este recomandat ca injectiile sa fie facute de persoane calificate.

Steroizii sunt molecule complexe ce ajuta muschii sa creasca. Actiunea acestora este insa asupra celulelor din muschi. Receptorii sunt de fapt locul in care steroizii se lipesc sa spunem asa si sunt transferati in nucleul celulelor. Iar aici, interfereaza si influenteaza celulele musculare pentru ca acestea sa sintezeze proteina si creatina fosfat.

Este total contraindicat ca odata ce ai inceput sa iti administrezi steroizi sa te opresti brusc. In tot acest timp, cat corpul primeste steroizi sistemul endocrin nu va mai secreta in mod natural cantitate de testosteron. Evident ca stoparea dintr-o data a steroizilor poate afecta destul de mult organismul, astfel ca este recomandat consumul in sens descrescator, astfel incat sa fie evitat un dezechilibru hormonal.

Steroizii injectabili sunt mult mai siguri si mai practici decat steroizii orali din cauza ca steroizii injectabili nu afecteaza asa de nociv ficatul decat steroizii administrati pe cale orala. Indiferent daca se folosesc steroizi orali sau steroizi injectabili se recomanda folosirea protectoarelor de ficat.
Cum se face injectarea steroizilor?


  1. Se curata zona cu vata si cu spirt. Daca nu aveti la indemana spirt, se poate utiliza alcool etilic.

  2.  Este indicat sa se utilizeze doua ace: un ac in timpul extragerii si inca un ac in timpul injectarii.

  3.  Injectarea substantei se face lent pentru a evista disconfortul de dupa injectare.

  4.  Tineti seringa in mana stanga iar cu cealalta intindeti pielea.

  5.  Acul trebuie sa fie de maxim 4 cm.

  6. Injectarea steroizilor analizanti se face prin intretaierea unei linii orizontale, care trece prin marginea superioara a marelui trohanter,pana deasupra santului interfesier.

  7. Injectia se face perpendicular, nu inclinat, nu pe diagonala, nu subcutanat, nu etc. Se face in muschi voluminosi lipsiti de trunchiuri mari de vase de sange si nervi.


Cumpararea de steroizi injectabili se poate face de pe vandsteroizi.net iar livrarea se face in maxim 72 ore lucratoare. Recomand acest magazin online din urmatoarele motive: produse originale, promptitudine si seriozitate iar banii pot fi returnati in caz de nesatisfacere a produselor.

De asemenea, beneficiati de transport gratuit la comenzile mai mari de 300 lei.

Este de mentionat faptul ca tratamentul cu steroizi trebuie urmat de activitate sportiva pentru tonifierea muschilor si cresterea performantei sportive. Nu este recomandat tratamentul cu steroizi in cazul sedentarismului. De asemenea nu este recomandat aplicarea tratamentului cu steroizi ''dupa ureche'' ci doar sub supraveghere specializata.

Daca esti sportiv de performanta, poti impartasi experienta ta in sectiunea cu comentarii. Impreuna putem crea o comunitate informata corect.


Cunosc foarte multi oameni care sunt PRO sau CONTRA tratamentului cu steroizi. Eu sunt PRO iar argumentele enumerate mai sus au la baza ani de cercetare in domeniu. Tu esti PRO sau CONTRA?

Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!