16.10.2019

De ce ai nevoie de un strop de diversitate la petrecerea copilului tau?

De ce ai nevoie de un strop de diversitate la petrecerea copilului tau?


 

Poate printre cele mai greu de organizat petreceri sunt cele pentru copiii. Aici nu exista loc de greseala sau monotonie – cu cat se desfasoara mai multe activitati in cadrul ei, cu atat mai bine. Copiii cauta diversitate, jocuri si jucarii care le propulseaza veselia pe cele mai minunate meleaguri.

Rolul tau ca parinte este sa ii asiguri copilului tau o petrecere de neuitat, plina de momente vesele, hazlii si multe, multe surprize. Singur nu poti face acest lucru, ai nevoie de niste aliati pe masura precum Paradisul Personajelor. In cele ce urmeaza vei intelege de ce.

De unde incepi organizarea petrecerii?

Se poate spune ca abia dupa ce alegi sala in care se va tine petrecerea, meniul si fotograful incepe adevarata aventura. Stii prea bine ca cei mici se plictisesc rapid de o jucarie, asa se intampla si cu acitivitatile la care participa, plictiseala ii domina rapid.

De aceea ai nevoie de cat mai multa diversitate – numeroase activitati dragalase si vesele. Paradisul Personajelor este echipa care poate inlatura orice urma de aparatie a monotoniei de la petrecerile copiilor. Cu ce vine in ajutorul tau echipa? Ei bine, daca accesezi paradisulpersonajelor.ro poti alege:

  • Mascote si animatori


Ce poate fi mai frumos decat mascotele care intruchipeaza personajele preferate ale copilului? In jurul lor, toti copiii invitati se vor simti ca niste super eroi adevarati. Mascotele si animatorii sunt o incantare atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

  • Piniata


Piniata trebuie sa se afle neaparat pe lista prioritatilor. Momentul in care aceasta se desface vine la pachet cu o ploaie de bomboane. Copiii sunt extrem de incantati si devin extrem de competitivi in acel moment – isi doresc sa colecteze cat mai multe dulciuri.

  • Atelier de creatie


Bezelele lipicioase, lucrurile necesare pentru a crea bratari si intrumentele de pictura fac parte din atelierul de creatie pus la dispozitie. Aici copiii isi pot arata taletul de pictori, creatori si inventatori. La finalul petrecerii, o expozitie care cuprinde toate creatiile micutilor va fi o incantare pentru toti participantii, dar si un moment perfect in care acestia sa se simta mandri.

Acestea sunt doar o parte dintre solutiile anti plictiseala pe care Paradisul Personajelor ti le pune la dipozitie.

Vrei ca petrecerea de botez a celui mic sa fie una de neuitat?

Atunci cand iti aduni familia si toti prietenii pentru a celebra nasterea copilului, ai nevoie, din nou, de momente diverse. Ursitoarele sunt cele care prin prezenta lor si prin rolul bine definit pot propulsa intreaga petrecere in lumea fantasticului.

Rolul lor este de a-i asigura celui mic un drum in viata incarcat de reusite, sanatate si multa, multa fericire. Totodata, intreg momentul vine la pachet cu o nota umoristica. Finalul este unul neasteptat, cel in care zanele ursitoare isi unesc fortele pentru ca tot ce au ursit sa se indeplineasca. Gasesti mai multe informatii aici.

Daca iti doresti ca petrecerea de botez sau petrecerea de aniversare a copilului tau sa fie una de neuitat nu uita sa apelezi la Paradisul Personajelor. Ofera-le invitatilor posibilitatea de a trai intr-o alta lume, una fantastica pe tot parcursul petrecerii!

 
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!