07.10.2019

De ce containerele reprezintă astăzi un punct de interes al publicului larg?

De ce containerele reprezintă astăzi un punct de interes al publicului larg?


 

Ideea de a ridica astăzi o clădire, indiferent de scopul pe care urmează să îl îndeplinească, te sperie numai la gândul autorizaţilor, a aspectelor legale și a taxelor pe care trebuie să le plătești.

O soluţie optimă spre care se orientează din ce în ce mai des românii este reprezentată de asamblarea containerelor. Firma Euroluc Trans este dovada că tot mai multor români le surâde ideea de a folosi containere pentru a realiza construcții modulare diverse. Această firmă recunoscută pentru serviciile profesionale de transport oferite (intern și internațional) este specializată și în vânzarea de containere.

 
Dimensiunile containerelor disponibile la EuroLuc Trans

Containerele transportate de Euroluc Trans sunt de dimensiuni diferite, fapt ce permite utilizarea lor în domenii precum cel alimentar, industrial, comercial, personal, etc. Astfel, la cerere îți pot livra containere de:

  • 20 ft (dimensiuni exterioare de L 6.05m, l 2.43m, h 2.59m, interioare de L 5.86m, l 2.35m, h 2.38m, greutatea containerului gol – 2200 kg si greutatea maxima de incarcare - 28.200 kg)

  • 30 ft ( dimensiuni exterioare de L 9.12m, l 2.5m, h 2.74m, interioare de L 8.91m, l 2.43m, h 2.52m, greutatea containerului gol – 2925 kg și greutatea de încărcare de 36.000 kg)

  • 40 ft (dimensiuni exterioare de L 12.19m, l 2.43m, h 2.59m, interioare de L 12.03m, l 2.35m, h 2.38m, greutatea containerului gol – 3800 kg și maximă de încărcare de 32,500 kg)

  • 45 ft HC (dimensiuni exterioare de L 13.71m, l 2.50m, h 2.89m, interioare de L 13.55m, l 2.45m, h 2.69m, greutatea containerului gol de 4280 kg). Containerele High Cube se caracterizează printr-o înălțime utilă mai mare.


 

Ce avantaje prezintă amenajarea unui spaţiul din containere?

*preţ redus comparativ o construcţie clasică din cărămidă sau BCA;

*se pot finisa în interior, deci sunt locuibile;

*asamblare rapidă, transportare facilă;

*rezistenţa în caz de cutremure;

*rezistă la coroziune;

*posibilitatea de montare/demontare, fără să își piardă din mobilitate;

*posibilitatea de optimizare termică pentru un confort pe măsură;

*dispun de patru elemente de colț, pentru o manipulare mai ușoară;

*se pot monta pe mai multe nivele;

*conceptul de fabricare asigură etanşeizare împotriva apei;

*pierderea redusă de materiale;

*impozite mai mici

Referitor la ultimul avantaj menționat în lista de mai sus, impozitul mai mic rezultă ca urmare a posibilității de a amplasa containerele pe stâlpi de beton/ pe placă de beton. Spre exemplu, varianta ce vizează stâlpii vine cu avantajul că impozitul va fi calculat pe amprenta la sol.

Containerele sunt realizate din tablă, cu structură metalică. Sunt foarte stabile și pentru că sunt montate prin prezoane.

Ce întrebuinţări pot avea containerele?

*cabană de munte;

*street food;

*module de locuit;

*blocuri;

*spectacole;

*hale, garaje

*depozite

*spațiu de birouri

*școli

*spitale

 

Desigur că întrebările pe care le ai legat de containere sunt și altele decât cele pentru care ți-am oferit răspunsuri mai sus. Contactează echipa EuroLuc Trans pentru a afla mai multe despre acestea pe EuroLuctrans.ro sau apelând 0786.244.551.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!