15.10.2019

Imbunatateste orice experienta de care ai parte prin boxele de la Sono!

Imbunatateste orice experienta de care ai parte prin boxele de la Sono!


Putem afirma cu usurinta ca muzica face parte din noi, in fiecare moment al zilei sau al noptii. De cate ori ti s-a intamplat sa nu ai o stare tocmai buna, iar aceasta sa se imbunatateasca atunci cand ai dat play piesei tale preferate? Nu putine sunt datile in care muzica a facut mai mult decat poate face un psiholog, cu siguranta stii acest lucru.

Muzica actioneaza asupra noastra prin intermediul sistemelor audio - cu cat sunt mai calitative, cu atat mai clar, puternic si placut este sunetul muzicii pe care o ascultam. Calitatea este cea care dicteaza achizitia de fiecare data, asa ca pentru a nu mai pierde vremea, iti recomand categoria de boxe de la sono.ro - pentru a iubi ce auzi!

Un mic top al boxelor de interes pentru tine

Daca accesezi sono.ro, vei descoperi o multudine de boxe cu functii diverse. Printre toate acestea, in centrul atentiei se afla boxa wireless portabila cu Bluetooth JBL Tuner. Este o boxa compacta, usor de purtat, care poate reda un sunet puternic si unul DAB digital atunci cand o folosesti pentru radio.

Alte caracteristici:

  • Baterie reincarcabila cu o durata de viata de pana la 8 ore

  • Raspuns in frecventa: 85Hz – 20kHz

  • Cablu USB pentru o reincarcare rapida: o incarcare completa dureaza doar 3 ore si jumatate

  • Transmisie fara fir de calitate incomparabila de pe tableta sau smartphone

  • Cantareste doar 445 g, deci o poti lua cu tine oriunde


Pentru a imbunatati calitatea muzicii pe care o asculti chiar si atunci cand esti acasa, poti opta pentru boxe de podea performante, tot de pe sono.ro. De exemplu, boxele hi-fi de podea Pylon Audio Pearl 20 HG sunt cele care redau un sunet identic in locuinta ta cu cel dintr-o sala de concert.

  • Constructia este pe 2 cai cu bass reflex

  • Impedanta de 8 ohmi

  • Raspuns in frecventa: 38 - 20.00 Hz

  • Le poti integra usor in living sau orice incapere din locuinta datorita dimensiunilor mici, invers proportionale cu sunetul puternic pe care il redau: 200 x 900 x 250 mm (h x l x L)

  • Grilele magnetice protejeaza intreaga carcasa si imbunatatesc calitatea sunetului


Daca ai nevoie de niste boxe de centru, pentru o mai buna comprimare a sunetului, Magnat Monitor Supreme Center 252 sunt cele ideale, pe care le gasesti pe sono.ro. Raspunsul este in frecventa: 40Hz - 34 kHz, iar impedanta intre 4 si 8 ohmi. Tu alegi unde le amplasezi pentru a-si face treaba exact cum iti doresti.

Nu uita de sono.ro atunci cand esti in cautarea unor casti pliabile pe preferintele si exigentele tale. Ai la dispozitie o gama vasta de casti la Sono, atat cu fir, cat si fara fir. Gasesti aici boxe si echipamente audio in diferite forme si marimi, toate recomandate de calitatea aparte a sunetului pe care il redau. Nu te multumi cu putin, alege echipamentele de la Sono pentru ca fiecare piesa pe care o asculti sa iti dea acea stare pe care o simti atunci cand te afli la un concert!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!