07.10.2019

Cum arata scaunul tau de birou?

O mare parte din timpul nostru o petrecem la birou: 8 ore pe zi, 40 ore pe saptamana stam in fata unui calculator asezati pe un scaun de birou care, de cele mai multe ori, este neconfortabil. Inainte de inceperea programului de lucru si dupa terminarea acestuia mai petrecem aproximativ o ora jumatate tot pe scaun in masina, autobuz sau metrou. In total, petrecem zilnic aproape zece ore asezati pe scaun.

Tocmai de aceea trebuie sa acordam atentie sporita la confortul pe care il avem la birou. Nu doar ergonomia biroului primeaza ci si scaunul pe care ne asezam in fiecare dimineata. Acesta poate cauza dureri de spate sau disconfort dupa primele doua ore petrecute la birou.

Pentru ca acest lucru sa nu se mai intample, avem nevoie de scaune pentru birou de pe inegal.ro. Alegerea unui scaun de birou perfect este o sarcina dificila, deoarece acesta trebuie sa indeplineasca anumite caracteristici pentru a fi potrivit, mai ales daca il folosesti zilnic. Ne asiguram ca, prin achizitionarea unui scaun de birou de pe Inegal.ro, toate nevoile tale vor fi indeplinite. Astfel, produsele comercializate sunt realizate dupa ultimele tendinte, atat din punct de vedere al aspectului, cat si al calitatii materialelor. Fiecare scaun de birou este confectionat din materiale de calitate premium, piele, aliaje metalice sau mase plastice solide, care garanteaza rezistenta produsului in timp.
Cum arata scaunul perfect pentru birou?

In primul rand, spatele acestuia trebuie sa asigure o pozitionare corecta a coloanei vertebrale a persoanei, sa fie reglabil si sa ofere senzatia de confort. Fenomenul de ''intepenire'' a spatelui este foarte raspandit printre angajatii care stau opt ore intr-un birou.

In al doilea rand, partea de jos a scaunului este confectionata din burete, acesta fiind cel mai capabil sa ofere un confort sporit iar uzarea acestuia este aproape zero chiar si dupa cativa ani de utilizare. Nu recomand scaunele care prezinta un inlocuitor al acestuia.

In ultimul rand, manerele din stanga si dreapta scaunului sunt de nelipsit. In momentele in care nu tastam sau nu ne sprijinim mainile de birou, avem nevoie de un moment de relaxare a mainilor si este necesar sa la sprijinim la nivelul corpului pe aceste manere. In caz contrar oboseala mainilor nu intarzie sa apara iar amorteala degetelor apare dupa doar cateva ore de lucru.

Acestea sunt cele mai importante criterii in alegererea unui scaun pentru birou. Mai intervin cele legate de aspect, dar gusturile nu se discuta. Preturile sunt accesibile iar confortul este doar la un click distanta. Daca nu te simti confortabil la birou din pricina scaunului, poti cere angajatorului inlocuirea acestuia. Acesta trebuie sa asigure un minim de confort pentru a nu suporta mai tarziu concedii medicale.

Daca tie ti se pare doar un disconfort de moment, pe viitor acestea pot genera alte probleme de natura medicala pe care, cu siguranta, nu si le doreste nimeni niciodata.

Asadar, scaunul tau de birou este confortabil sau necesita schimbare? Ce parere are angajatorul tau despre minimul de confort creat in mediul de lucru al angajatilor?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!