10.10.2019

Cum il stimulezi pe cel mic sa invete si sa fie mult mai activ la scoala?

 

Cum il stimulezi pe cel mic sa invete si sa fie mult mai activ la scoala?


 

 

De multe ori copiii gasesc numeroase metode prin care sa ii influenteze in favoarea lor pe parinti. Ca parinte, trebuie sa fii mai abil decat copilul tau si sa tragi sforile in favoarea ta. Dezbaterea dintre generatii nu pare sa se sfarseasca vreodata asa ca cel mai bine este sa iti cauti aliati pe masura.

Copiii sunt mereu atrasi de jocuri, activitati ce le pun spiritul competitiv la treaba si le aduc recompense pe masura. Daca vrei ca cel mic sa invete mai bine la scoala si sa fie activ la ore, atunci poti face acest lucru extrem de usor prin jocuri si diferite lucruri de interes pentru el.

  1. Lasa-l pe el sa isi aleaga rechizitele


Nu putine sunt momentele in care va aflati in contradictoriu in ceea ce priveste achizitia rechizitelor. Copiii sunt atrasi de tot ce este viu colorat, modern. Rechizitele care se prezinta extrem de frumos nu sunt intotdeauna si calitative, ca parinte stii deja acest lucru.

Pentru a nu ma exista toate discutiile contradictorii, lasa-l pe cel mic sa aleaga dintr-un magazin in care calitatea depaseste asteptarile. Ca o recomandare in acest sens vine pintexim.ro. Magazinul online iti va usura si munca – cel mic alege doar ceea ce ii place, tu plasezi comanda care iti va ajunge ulterior direct acasa.

  1. Propune-i sa isi personalizeze instrumentele de scris


Personalizarea instrumentelor de scris s-a dovenit o metoda extrem de buna pentru a stimula invatarea, atat in randul celor mici, cat si in randul celor mari. Avand un pix personalizat, cel mic se va simti cu adevarat propritarul lui. Va avea mai mare grija de el si va scrie cu o mai mare placere, avand in vedere ca are numele sau gravat pe pix.

Totodata, isi poate personaliza caietele, penarul si chiar ghiozdanul. Acest lucru vine la pachet cu doua beneficii. Primul se refera la faptul ca isi va gasi usor obiectele in cazul in care le pierde. Iar al doilea tine de spiritul protector, de faptul ca cel mic va folosi obiectele personalizate cu o mai mare placere. Vezi aici pixuri personalizate de pe pintexim.ro si ofera-i copilului sansa de a se simti responsabil inca de la o varsta frageda, iti va multumi mai tarziu.

  1. Creeaza o poveste in jurul oricarei teme pentru acasa


Probabil nu putine au fost datile in care ti-a spus ca nu are inspiratie si nu stie de unde sa inceapa tema pentru acasa. Aici intervii tu si conturezi o poveste in jurul temei sale. Cum faci acest lucru? Achizitioneaza de la Pintexim Fabrica de Papetarie caietele cu super eroii pe care cel mic ii indrageste.

Este foarte simplu sa creezi o poveste avand astfel de caiete. Trebuie doar sa ii explici celui mic ca toti acei super eroi de pe coperta sunt aici pentru a-l ajuta sa aiba cele mai bune rezultate la scoala. Astfel, determinarea si spiritul sau competitiv vor atinge cotele maxime.

Pe pintexim.ro gasesti mereu alternative pentru ca cel mic sa imbine utilul cu placutul, deci nu ezita sa arunci o privire pe site.


 

 
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!