21.06.2012

Uitarea

Ce este uitarea ?
pai...fara prea multe teorie si stiinta ...uitarea este acel lucru care ne ,,loveste" atunci cand ne este lumea mai draga . De ex. : intr-un examen .
Multi dintre noi suntem suparati pe ea , fiindca apare frecvent in viata noastra , dar are si ea un rol foarte important . Cum ar fi fost fara ,,uitare" ? Pai eram ca niste robotei , care memora fiecare lucru in parte si fiecare detaliu .Ganditi-va cum era sa invatam...adica...citeam o singura data lectia si o retineam tot restul vietii...cuvant cu cuvant . Dar in timp , informatia acumulata era mult prea mare pentru creierasul nostru si nu mai facea fata...deci uitarea are un rol foarte important (pe langa faptul ca uneori te face sa mai pici la examene) .

Ma repet la faza cu examenele , dar cred ca este cel mai bun exemplu in care apare uitarea .

Daca nu exista uitarea , noi nu mai munceam si nu mai trudeam pentru examene , nu mai eram nevoiti sa ne notam lucruri , nu mai eram nevoiti sa ne intoarcem cu masina acasa din mijlocul drumului pentru ca am uitat banii pe birou , nu mai puteam sa spunem la scoala :,,Doamna , mi-am uitat caietul" etc .

Deci uitarea face parte din viata noastra !

Pe final mentionez ca de-acum inainte puteti urmari vlogurile lui Skivo si pe urmatorul site : Skivo-Vloguri
Share:

3 comentarii:

  1. E bună uitarea, dar sper să nu apară la BAC :D

    RăspundețiȘtergere
  2. nu neaparat uitarea cat lipsa de inspiratie.Uitarea de care zici tu apare cand tocesti sistematic ceva,cand uiti un cuvant si se duce tot de rapa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place noul aspect al blogului.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!