18.11.2014

Anunţuri Auto pe internet

Zilele trecute "răsfoiam" internetul în căutare de site-uri unde pot pune anunţuri gratuite de vânzare a unor lucruri. Pe multitudinea de site-uri pe care le-am accesat, am constatat că acestea nu duc deloc lipsa de anunţuri auto. La fiecare pagină deschisă vezi un anunţ auto şi la fiecare click dat vezi că maşina x este de vânzare. Două lucruri sunt certe: unii nu-şi mai permit să întreţină o maşină iar alţii au de unde alege. Adică, dacă îţi doreşti să-ţi cumperi o maşină la second-hand, numai pe un singur site, ai peste zece mii de anunţuri cu maşini. Găseşti maşini în funcţie de capacitate, putere dar şi în funcţie de banii de care dispui.
Cunosc multe persoane care şi-au achiziţionat un autoturism folosindu-se de site-urile de anunţuri auto. Pentru cei care nu ştiu, fiindcă am mai văzut şi întrebări ridicole pe internet, achiziţionarea nu se face online. Anunţul e pus de cel care vinde autoturismul, acesta include toate informaţiile necesare şi un număr de telefon pentru contact. Dacă tu te decizi să-ţi cumperi acea maşină, iei numărul de telefon şi suni. Stabiliţi o întâlnire cu proprietarul maşinii şi acolo se negociază totul. Nu există buton de "comandă" pentru aşa ceva. O maşină nu este o tabletă, un telefon sau o carte pentru a o comanda online şi-aţi veni prin poştă sau curierat.
În cazul în care doreşti să-ţi cumperi o maşină, accesează cu încredere site-ul cu anunţuri auto care ţi se potriveşte iar în cazul în care doreşti să pui la vânzare o maşină, te invit să faci fix acelaşi lucru.
De asemenea, site-urile cu anunţuri gratuite doar găzduiesc anunţurile puse de proprietarii de autovehicule care doresc să găsească cumpărător. Ei nu au nici-un fel de răspundere în ceea ce priveşte informaţiile publicate de proprietarul maşinii.
Online-ul s-a dezvoltat foarte mult în ultimii zece ani iar târgurile auto din ţară au fost înlocuite cu "târgurile auto online" care astăzi sunt, defapt, site-uri cu vânzări auto. Nu mai este nevoie să te deplasezi de la domiciliu pentru a vede ofertă cu maşini, acum te plimbi printre ele, metaforic, prin câteva click-uri şi răsfoind câteva paginii sau filtre prezente pe site.
De asemenea, în cazul în care ai nevoie de piese auto pentru unul sau mai multe maşini, tot pe un site de vânzări auto poţi găsi maşini avariate care sunt vândute pentru piese, pe care le poţi cumpăra.

Tu de unde-ţi cumperi o maşină?

Mai multe informaţii utile despre automobile, găseşti la acest link: http://ro.wikipedia.org/wiki/Automobil
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!