21.11.2014

Un concept cinematografic asupra nuntii tale

"O fotografie cat o mie de cuvinte" este motto-ul de la care pornesc acest articol. Probabil, il stim cu totii si de fiecare data, mici fotografi din noi incearca sa realizeze fotografii cat mai reusite cu telefonul mobil sau camera foto pe care o avem la indemana. Suntem novice in fotografie, oricand de mult ne-am chinui iar cu putin noroc, poate reusim sa realizam o fotografie cat de cat mai profesionala.
Daca ma raportez la un nivel profi, atunci, pe langa faptul ca avem nevoie de aparatura necesara care trebuie sa fie moderna si capabila sa realizeze fotografii de calitate, avem nevoie si de cunostinte in domeniu. In special, nu ne putem baza pe niste simplii amatori sa fotografieze momentele importante din viata noastra, mai ales cand vine vorba de nunta noastra. Un astfel de eveniment trebuie sa ramana pentru tot restul vietii ca amintire iar principalele amintiri pe care le avem, sunt imortalizate pe fotografii fizice. Un album de nunta este oglinda evenimentului, asa cum si carnetul de elev oglindeste activitatea scolara a acestuia. Intrand pe www.constantinbutucstudio.ro o sa-ti dai seama despre ce vorbesc. Cu munca si cu evenimentul omului nu este de joaca. Profesionalism, excelenta si seriozitate sunt cuvintele care descriu fotograful de nunta ideal.
Nu oricine are un aparat foto in mana este fotograf si nici unul care s-a uitat la doua tutoriale video pe YouTube. Alege-ti fotograful de nunta in functie de serviciile pe care acesta le ofera, in functie de pret dar si in functie de feedback-urile prezente pe site-ul acestuia. Parerea oamenilor care au beneficiat de serviciile unui fotograf profesionist conteaza fiindca oamenii sunt sinceri atunci cand isi posteaza parerea. Un numar cat mai mare de feedback-uri pozitive, te asigura ca acela este unul dintre cei mai buni fotografi care si-a multumit clientii cu serviciile lui.
Mai ramane doar de tine pe ce criterii te bazezi atunci cand faci alegerea. Insa, recomand o intalnire cu fotograful iar acesta sa vina si sa-ti prezinte materialele care s-au bucurat de succes si sa-ti prezinte ceea ce poate el sa-ti ofere. Mai mult decat profesionalism, calitate si seriozitate nu va putea dar astea sunt cuvintele cheie pentru a avea un eveniment de succes in viata ta, din toate punctele de vedere.

Fotografiaza si filmeaza la nunta ta fiindca asa vei tine intr-un album cea mai fericita zi. O bucata din rai! Alaturi de perechea ta iubita...
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!