07.11.2014

Black Friday - Carucioare copii

Black Friday se apropie iar romanii se pregatesc de cumparaturi cu aceasta ocazie. Pentru cei care nu stiu ce este Black Friday, aceasta este o sarbatoare de origine americana care a fost importanta de aproape toate tarile europene in care marile lanturi de magazine fac reduceri substantiale la aproape toate categoriile. Gandeste-te ca este o zi din an in care ai reduceri la toate produsele din magazinul respectiv. Aceasta sarbatoare, este de obicei, in luna noiembrie a fiecarui an. Fiecare magazin isi stabileste ziua cand organizeaza Black Friday.
Nu doar cartile, electronicele, electrocasnicele si gadget-urile sunt la reducere de Black Friday ci si articolele pentru copii, cum ar fi carucioarele.

In imaginea din dreapta aveti un carucior Brevi foarte bun si recomandat pentru copil. Acesta costa doar 345 lei. Copilul sta confortabil datorita calitatii materialelor din care este fabricat. Caruciorul detine un cosulet sub scaun in care puteti transporta, cu usurinta, lucrurile (necesitatile) de care are nevoie un copil: un scutec, un pantalon, sticluta cu lapte sau apa etc.,  cu o aparatoare pentru ploaie sau ninsoare pentru ca copilul sa nu se ude in cazul in care va prinde vremea nefavorabila prin oras si cu o centura de siguranta, menita sa ofere siguranta, nu numai copilului cat si dumneavoastra. Acesta are un design foarte placut si este foarte usor atat cantitativ (referindu-ma strict la cat cantareste caruciorul) cat si la manevrare. Mai multe detalii despre acest produs gasiti la urmatorul link: http://www.bekid.ro/carucioare-copii/brevi-carucior-b-light.html

Un alt carucior pentru copii pe care vreau sa vi-l arat si despre care vreau sa va vorbesc este caruciorul din imaginea de mai jos.

Acest carurior pentru copii Brevi este tip sport menit sa ofere mai mult confort copilului si sa ofere mai multe comenzi asupra caruciorului, parintelui. La fel ca si caruciorul precedent, acesta este prevazut cu o aparatoare de ploaie si un cosulet pentru transportarea mai usoara a necesitatilor. Insa acest carucior vine, in plus, cu functia de reglare a spatarului scaunului, comanda de inchidere si deschidere a aparatorii de ploaie, comanda situata pe maner si cu o aparatoare de vant si ploaie. Pretul acestui carucior se ridica la 820 lei. Este unul dintre cele mai bune carucioare care pun in balanta calitatea materialelor, functiile oferite si cost. Este un raport calitate-pret bine realizat. Daca vrei sa te documentezi mai mult despre acest carucior, o poti face la urmatorul link: http://www.bekid.ro/carucioare-copii/brevi-carucior-sport-grillo-2-0.html\
Doar aici, http://www.bekid.ro/black-friday de Black Friday, toate produsele din aceasta categorie vor primi reduceri substantiale fata de preturile actuale.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!