25.03.2015

De ce e necesar sa ai un domeniu web? Inregistrare domenii pentru site-ul tau




Inregistrare domenii - NameBox.ro 

De curand am facut trei ani de activitate in blogosfera si ma mandresc cu rezultatele obtinute de pe urma scrierii de articole. Blogul meu s-a facut destul de vizibil pe retelele de socializare si pe motoarele de cautare datorita domeniului pe care l-am achizitionat cu ceva timp in urma. Un domeniu web te ajuta sa devii mai vizibil, sa-ti pui blogul si continutul acestuia sub lumina reflectoarelor.
Un blog cu un domeniu este vazut mai bine de motoarele de cautare decat unul pe subdomeniu. Pe langa autoritatea domeniului, se mai adauga si calitatea continutului. Daca scrii articole interesante si ai titluri atractive, vei atrage cititori in permanenta. In cazul in care plictisesti lumea ca pisica ta s-a jucat cu un ghem in dimineata aceasta, nu stiu cati cititori o sa ai.

Pentru cei care nu stiu ce este un domeniu web, am sa explic printr-un simplu exemplu:

viziunidinviata.info - Domeniu
viziunidinviata.blogspot.ro - Subdomeniu

Un blog cu domeniu va creste mai rapid in PR (Page Rank) si in PA (Page Authority), lucru care te ajuta sa evoluezi din punct de vedere SEO iar numarul de accesari sa-ti creasca intr-un flux continuu, fara oprire. O mare parte din blogurile romanesti, cu timpul, si-au format un cerc de cititori fideli care s-au abonat la blog.
Nu stiam la inceput ce este un domeniu web si la ce ajuta. Mi-am deschis un blog si-am inceput sa scriu timp de trei luni, crezand ca este suficient. Asta pana cand mi-a spus cineva despre aceste domenii si-am inceput sa caut si sa ma documentez in ceea ce priveste acest domeniu. Dupa ce am analizat putin situatia, mi-am cumparat un domeniu. Dupa putin timp, blogul meu a fost recompensat datorita faptului ca l-am scos la lumina cu un PR si un PA destul de bun. De atunci, am ajuns de la primul domeniu cumparat sa detin patru domenii pentru patru bloguri diferite de la aceeasi firma care le pun la dispozitie la un pret destul de bun. Daca vrei sa aflii mai multe detalii sau doresti sa-ti cumperi un domeniu, da click pe imaginea de mai sus si vei fi redirectionat catre pagina lor principala.
Daca pana acum mi-am cumparat domeniile pe parcurs fiindca nu stiam cu ce "se mananca", in cazul in care mai pornesc un nou blog, imi voi cumpara domeniul din prima ca sa pornim la drum cu dreptul. O mica observatie: Orice investitie, de orice natura, facuta in blogul tau, te va scoate si mai mult la suprafata.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!