24.03.2015

Internet gratuit pe strazile din Alexandria - Dezbatere

Primăria Alexandria vrea să înființeze o rețea WI-FI pentru utilizare publică. În acest sens, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului local Alexandria programată pentru 30 martie a fost promovat și va fi supus spre aprobarea aleșilor proiectul de hotarare cu privire la infiintarea retelei WI-FI pentru utilizare publica. Alexandria ar putea intra astfel în rândul orașelor din țară unde autoritățile au înființat astfel de rețele venind în sprijinul utilizatorilor de internet care se pot conecta în spații publice la rețeaua publică de internet.
Alexăndrenii vor avea astfel acces gratuit la internet, prin rețeaua Wi-FI susținută din fonduri publice, în zone din aer liber sau în instituții publice. Mai multe amănunte despre inițiativa primăriei vor fi făcute publice, după ce proiectul privind înființarea rețelei publice de WI-FI va apărea pe site-ul instituției inițiatoare.
Sursa: teleorman24.ro



Avem cea mai mare rata de somaj. Notele la bacalaureat sunt vai de steaua lor. Nu avem un cinema, nu avem un spectacol, nu avem aproape... NIMIC! Dar la ce s-au gandit conducerea orasului? Pai hai sa bagam bani intr-o infrastructura publica de internet gratuit prin wifi care va fi sustinuta lunar din banii primariei. GENIALI sunteti, sa dea naiba!!! Lumea moare de foame si voi acoperiti orasul in conexiune wifi de internet, de parca va puteti ridica vreodata la rangul marilor orase din tara. Mai stiu un oras in care gasesc wifi in toate locurile publice. Ala e...Bucuresti! Dar nu poti compara, frate!!!

*Pe premisa: "Se dau mari in apa mica."
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!