19.03.2015

Stii cum trebuie sa organizezi salariile muncitorilor?



In articolul de astazi o sa ma adresez, in special, celor care detin deja o firma pe numele lor sau au in plan sa-si deschida prima afacere. Cum plecarea la drum este un pas destul de important, nu se rezuma toata evolutia de aici. Poti pleca la drum foarte bine iar in timp, sa decazi.
In primul rand, pentru a avea o afacere de succes trebuie sa existe organizare. Angajatii trebuie sa-si faca treaba lor si sa fie calificati la locul de munca.
In al doilea rand, acestia trebuie sa fie rasplatiti pe masura efortului depus iar salariul acestora trebuie calculat corect pentru a nu exista probleme ulterioare. Pana in prezent, multe firme au personal calificat care sa realizeze acest lucru iar costurile pe partea de administratie si resurse umane sunt destul de ridicate. Cum ar fi daca ti-as spune ca exista un soft care sa faca toata treaba in locul personalului? Da, exista un soft de servicii externalizare salarizare si administrare de personal care poate fi achizitionat de orice societate comerciala din Romania cat si din afara. Acest lucru usureaza munca si usureaza firma de costurile lunare pe care le-ar  oferi posibilor angajati in resurse umane si administratie.
Oamenii s-au gandit la toate, mai ales la lucruri care sa le usureze viata si sa-i faca sa scoata cat mai putini bani pentru a obtine un lucru, dar si eficienta este mai crescuta fiindca softul nu va da niciodata vreo eroare, pe cand omul greseste, fie voluntar sau involuntar. Nimeni nu-si doreste sa se greseasca ceva, mai ales cand se umbla cu sume de bani destul de ridicate. Atunci cand esti in postura de patron, pierderea unor bani din inconstienta unor angajati sau neatentia acestora poate fi usturatoare. Softul stie sa calculeze totul cu o siguranta de 100%. Cum e o vorba la romani: "Nu va da nimic cu virgula". In felul acesta poti incepe sa cladesti siguranta afacerii tale de viitor. Acum esti pregatit sa pornesti la drum?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!