07.03.2015

Exista copii pe internet a magazinului Lenjerii de Pat Outlet


ATENŢIONARE! Am observat că au apărut mai multe magazine online care se denumesc Lenjerii de pat Outlet sau forme asemănătoare magazinului nostru. Nu vă lăsaţi induşi în eroare! Dorim să vă avertizăm ca înainte să transmiteţi comanda să verificaţi denumirea companiei ce administrează magazinul online. Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL este societatea reală ce administrează această pagină de Facebook precum şi magazinul online Lenjerii de Pat Outlet. Cumpărând produse din magazinele online administrate de ALEGRIA ONLINE SHOPS beneficiaţi de GARANŢIE, FACTURĂ FISCALĂ şi GARANŢIA TUTUROR DREPTURILOR CONFERITE DE CONDIŢIILE COMERŢULUI LA DISTANŢĂ! Pentru a vedea termenii şi condiţiile comerciale, precum şi datele complete ale companiei şi dreptul de a prelucra date cu caracter personal conform legii, vizitaţi secţiunea Termeni şi Condiţii din cadrul magazinului online Lenjerii de Pat Outlet.
Este rusinos ceea ce se intampla pe internet la ora actuala. Internetul este un univers care cunoaste si cateva colturi mai intunecate. Aici este vorba despre acei oameni care sunt neinspirati in ceea ce fac si-n loc sa munceasca pentru a construi ceva, copiaza alte magazine online. Este vorba de magazinul "Lenjerii de Pat Outlet" care a fost copiat!!! Exact! Pe internet sunt mai multe site-uri cu denumiri asemanatoare sau identice, cu acelasi logo si/sau cu acelasi concept. Fiti atenti de unde cumparati. Asigurati-va ca magazinul pe care l-ati accesat NU este o copie!
Acesta este un articol scris din solidaritate pentru cei care au muncit si au investit bani pentru a-si creea un nume puternic in mediul online, Daca aveti spirit de solidaritate, va invit sa scrieti un articol prin care-ti anunti cititorii de aceste lucruri sau, daca esti mai lenes din fire, baga un copy&paste la acest articol pe blogul tau. Asta ne va ajuta foarte mult. Multumesc!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!