08.03.2015

Revista Orizonturi Literare (Martie 2015)

Dupa o luna de pauza, am decis ca revista sa apara cu doua zile inainte de data stabilita. Fiindca este o ocazie speciala, aleg prin acest intermediu sa urez cel mai calduros LA MULTI ANI!, doamnelor si domnisoarelor. Sa aveti o primavara minunata!
Acest numar este cel putin la fel de bun ca celelalte fiindca vine cu continut de calitate, asa cum v-am obisnuit in fiecare numar al revistei. Prin acest numar, anuntam pornirea competitiei Spring SuperBlog 2015 in cadrul careia va invitam sa participati in cazul in care detineti un blog. Competitia va asteapta.
Tot astazi, am anuntat castigatorii concursului desfasurat pe pagina noastra de facebook. In cazul in care ai participat la concurs si vrei sa verifici daca ai castigat sau nu, te invit sa dai click AICI! In data de 10 martie, revenim cu un alt concurs pe pagina noastra de facebook. Va invitam sa participati la concursurile noastre viitoare.
Pana atunci, va invitam sa rasfoiti noul numar al revistei dand click pe coperta revistei sau pe urmatorul link: http://joom.ag/c9Ob.


Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!