27.03.2015

La ce-ti trebuie web hosting?

Daca tot suntem la capitolul bloguri si bloggind cu articolele in perioada aceasta, atunci este inevitabil sa nu scriu despre web hosting. Am pornit la drum cu acest blog in urma cu trei ani. De atunci tot scriu continuu, reusind sa strang peste 1.200 de articole publicate. La inceput, nu am stiut cu ce se mananca blogging-ul. Am inceput treaba intr-un fel special, adica ca jurnal personal, dar pe care-l impartaseam cu cercul de cititori pe care i-am strans de-a lungul timpului.
Eram multumit, in mare parte, de blogul meu pe subdomeniu si hosting gratuit. Practic, aveam costuri de intretinere...zero! Cu timpul, am citit, am primit sfaturi si m-am informat in ceea ce priveste crestea calitatii unui blog. Se poate creste calitatea unui blog? Cum se face asta?
Da, se poate creste calitatea unui blog. In primul rand, un blog de calitate este acela care are un continut de calitate. Cel care nu stie sa scrie corect in limba romana, nu are ce cauta in blogosfera. Din fericire, n-am vazut analfabeti in blogosfera noastra.
In al doilea rand, este nevoie de un serviciu ieftin de web hosting de la Gazduire.ro si de calitate pentru bloguri si site-uri, menit sa pastreze tot continutul blogului pe un server care ne ofera viteza de acces foarte ridicata. In trecut, atunci cand doreai sa accesezi blogul meu, acesta se accesa destul de greu, chiar daca nu aveam prea mult continut pe el. Asta se datora serviciului gratuit de web hosting care mi-a fost impus la crearea blogului. De cand m-am mutat pe un web hosting platit, treaba a stat altfel. De atunci, accesarea blogului meu se face in maxim...doua secunde. In trecut dura aproximativ zece secunde. Exista comparatie?
In al treilea, dar nu in ultimul rand, blogul meu s-a pricopsit cu un domeniu .info. Nu am suportat subdomeniul niciodata. Subdomeniul arata, la exterior, inferioritate calitativa. In plus, este mai accesibil sa scriu adresa urmata de .info decat sa scriu o propozitie pentru a termina de scris subdomeniul.
Acestia sunt primii pasi pe care trebuie sa-i urmam atunci cand ne decidem sa patrundem in lumea asta blogosferica. Este un inceput usor iar daca te tii de treaba, ajungi sa te afirmi in online. Este un inceput pe care-l facem cu totii. Aceia care nu au facut treaba de la bun inceput, ca mine, o vor face mai tarziu fiindca se vor convinge singuri ca un serviciu de web hosting platit este mult mai calitativ si profesional decat un serviciu de web hosting gratuit.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!