12.07.2011

Omul si trecutul lui

Am avut putin timp liber acum si am zis sa redactez acest articol , pentru voi dragi cititori ai blogului . Dupa cum observati , blogul devine din ce in ce mai accesat si ma bucur pentru acest lucru . Ii rog pe cei care acceseaza blogul si citesc aceste articole sa lase si cate un comm (parere) la articolul/articolele pe care le-au citit .

Acum sa revin la articolul ,,Omul si trecutul lui" .

Toti suntem oameni si toti avem un trecut . Nimeni nu are un trecut roz , cum se presupune despre unii . Unii au un trecut mai cu piedici , altii au un trecut mai lin , dar nimeni nu il are perfect . Multi se framanta in ziua de azi de actiunile pe care le-a avut in trecut , ce au facut in trecut si ce s-a intamplat in trecut .
Vreau sa stiti ca TRECUTUL ESTE TRECUT !!! Ceea ce a fost ,a fost , s-a intamplat si nu mai avem ce face . Credeti ca daca ne framantam sufleteste , plangem sau facem alte gesturi , trecutul se schimba ? - NU !
Ce s-a intamplat in trecut sunt actiunile noastre , deciziile noastre , trebuie sa invatam din trecut si din greselile noastre . Toti gresim in viata , altii fac greseli mai mari , altii mai mici dar tot greseli se numesc .Trecutul face parte din viata noastra si nu poate fi sters cu buretele .

Trebuie sa trecem peste aceste ,,resentimente" datorita trecutului nostru si sa mergem inainte . Viata merge inainte si noi trebuie sa fim in ritm cu ea .
Sper sa va placa acest articol si sper ca v-a schimbat perspectiva cu care priviti trecutul .
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!