03.12.2014

Cumparaturile continua si dupa BlackFriday

Romanii sunt pasionati de cumparaturi iar de cand online-ul a prins putere, foarte multi oameni fac shopping online. BlackFriday este o ocazie unica anuala in care poti cumpara produse la cele mai mici preturi iar vanzarile cresc considerabil. Insa cumparaturile nu se opresc aici. Si dupa Black Friday exista loc pentru cumparaturi, mai ales ca vin sarbatorile de iarna iar reducerile apar din nou. Acestea se aplica la mai multe game de produse de pe site, astfel, poti cumpara videoproiectoare si cartuse pentru imprimanta la un pret foarte avantajos. Un card de memorie isi pastreaza pretul datorita faptului ca deja este destul de ieftin. De obicei, reducerile se aplica la valori mari, in cazul unui card de memorie, nu cred ca o sa vedeti o reducere mai mare de -15%.
Ideea principala este faptul ca suntem intr-un sezon prielnic cumparaturilor. Exista competitie la preturi si marfa de calitate. Mosul nu aduce jucarii ci si electronice sau electrocasnice. Sacul acestuia este foarte incapator dar si buzunarele trebuie sa fie incapatoare si pline. Nu lasa sa treaca aceasta perioada fara sa devii un vanator de preturi si fara sa profiti de ocazie pentru a cumpara lucrurile de care ai nevoie si pe care ti le doresti de o perioada de timp. Nu mai tanji la vitrinele de sticla ale magazinelor si nu mai astepta inca un an (la propriu, fiindca trecem in 2015) pentru a-ti cumpara lucrurile de care ai nevoie.
Poti fi un Mos Craciun pentru cei din jurul tau, poti fi un Mos Craciun pentru tine dar si ceilalti pot fi un Mos Craciun pentru tine. Converteste-i si pe ei la cumparaturile de dinainte de Sarbatori si faceti-va cumparaturile impreuna. In grup, shoppingul online este mai frumos. Bucura-te alaturi de cei dragi de cadourile pe care vi le faceti. Sarbatori fericite! Shopping fericit!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!