30.12.2014

Inregistrare domenii .ro .com .net .biz

Zilnic se deschid site-uri si bloguri pe internet care sunt promise succesului prin content-ul pus la dispozitie. La inceput de drum, majoritatea fiind nestiutori, merg pe subdomeniu. Pentru cei care nu stiu ce este un domeniu si un subdomeniu, va las exemplul de mai jos:
Ex: viziunidinviata.blogspot.ro - Subdomeniu
viziunidinviata.info - Domeniu

Investind in site-ul dvs., motoarele de cautare detecteaza acest lucru, esti mult mai vizibil in cautari si vei obtine mai mult trafic pe site-ul tau. In functie de aceste lucruri, vei creste in PA si PR iar asta iti va da autoritate fata de alte pagini. Pana in prezent, detin 3 domenii cumparate la paginile pe care le detin si asta m-a ajutat de-alungul timpului sa ajung sus, sa am accesari si sa monetizez blogurile pe care le detin.
Un domeniu te propulseaza in fata multor pagini care inca functioneaza pe subdomeniu. Stand mai multa perioada pe subdomeniu, cresterea este incetinita de doua ori mai mult. Instalarea domeniului pe parcurs face ca blogul tau sa fie o perioada "suspendat" in sensul ca dureaza putin pana PA-ul si PR-ul se transfera de pe subdomeniu pe domeniu. De aceea, recomand ca domeniul sa fie cumparat, activat si instalat inca de la inceput, de cand este deschis site-ul pentru o optimizare mai buna.

Pe www.mxhost.ro gasesti toate domeniile posibile la cele mai bune preturi. Cumparand si un pachet de hosting, vei beneficia de un domeniu gratuit pentru site-ul tau.
Nu exista domenii mai bune sau mai putin bune, exista doar domenii. Singura diferenta sta intre firmele care pun la vanzare aceste domenii ci mai exact, la preturile acestora. De aceea recomand cu incredere mxhost.ro pentru cel mai mic pret si activare instanta a domeniului imediat dupa ce s-a inregistrat plata. Acum, porneste in mediul online pe un drum mai sigur pentru tine!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!