03.12.2014

Ce rol au vibratoarele?

"Ce intrebare pune si asta..." ar spune unii imediat dupa ce ar citi titlul insa putini stiu ca vibratoarele au, defapt, alt rol. Acestea au aparut in urma cu peste 60 de ani in S.U.A. si erau folosite pentru masajul corporal. Acestea nu aveau forma pe care le are acum vibratoarele de pe piata datorita rolului pe care il avea in urma cu cativa zeci de ani. Datorita curiozitatii omului de a-si exploata zonele intime, vibratoarele, si-au modificat forma si peste doar zece ani, acestea erau deja folosite ca jucarie sexuala. Prima forma sexuala pe care au capatat-o vibratoarele este aceasta: http://www.vibratoarex.ro/vibratoare-slim/157/vibrator-krypton-stix-albastru.html, clasic si o forma "turnata", dupa cum spun eu. Acest tip de vibrator se gaseste in orice sex shop din tara, fizic si online la un pret foarte bun.
De obicei, oamenii se inrosesc si se sfiaza cand se vorbeste pe aceste subiecte insa nu cred ca au de ce. Nu este ceva rusinos sau ceva despre care nu stim. Populatia planetei se imparte in doua: purtatori de penis si de vagin. Toata lumea face dragoste si majoritatea doresc sa-si imbogateasca activitatea sexuala in pat, apeland la jucarii erotice. Acorda atentie si echilibru momentelor tale de placere pentru o viata sanatoasa si o activitate sexuala implinita.
Suntem dornici si atrasi sa incercam lucruri noi. Exploateaza-ti corpul si lasa placerea si pasiunea sa-ti vibreze in organism. Nu te lua dupa x si dupa y. Renunta sa fii clasic in asternuturi fiindca risti sa se instaleze monotonia si-n patul tau, ceea ce poate afecta relatia pe parcursul timpului. Daca partenerul tau de viata doreste sa experimenteze lucruri noi, indeplineste-i aceasta dorinta. In pat, trebuie sa uiti de inhibitii si sa te dedici cu totul. Daca vrei sa arati ca esti barbat, arata asta in...pat!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!