10.12.2014

La ce ne folosesc generatoarele de sudura?

Pornind de la intrebarea din titlu, generatoarele de sudura sunt necesare oricarei gospodarii. Acesta ne ajuta in constructia de structuri metalice: un leagan, o bancuta, un gard s.a.m.d. Aceste generatoare sunt de doua feluri: generatoare de sudura pe motorina (combustibil) si generatoare de sudura pe curent electric. Pretul acestora difera in functie de putere si numele producatorului. Astfel, cele mai avantajoase generatoare de sudura sunt acele generatoare de sudura Kipor care se gasesc intr-o gama variata, atat pe combustibil cat si pe curent electric. Tot in gama de generatoare de sudura mai avem si generatoare de sudura fara carcasa. Nu va ganditi ca daca este fara carcasa este periculos. NU! Acea carcasa are rolul de a estompa zgomotul creat de aparat. Deci fara carcasa, nu face altceva decat sa fie mai...galagios si atat.
Detin un astfel de aparat la bunicii mei. Nu stiu sa-l folosesc insa stie bunicul meu. El s-a folosit de acesta in mod constructiv si si-a construit o poarta mica, o poarta mare, un patul de porumb si un gard. De asemenea, consider ca este necesar intr-o gospodarie prezenta unui astfel de aparat de sudura. Imprumutul la vecinu' pe o perioada mai indelungata te costa cat un aparat daca-l cumperi sau chiar mai mult. Deci, de ce sa stai sa depinzi de altii cand iti poti cumpara unul si-l ai la dispozitie cand doresti? Fii independent si fa tot ce iti place. Trebuie doar sa ai la indemana masina care iti trebuie.
Puterea generatorului pe care il cumparam este in raport cu ceea ce dorim sa facem cu el. Pentru constructiile mari si de uz la capacitate mare, recomand cumpararea unui generator de sudura de capacitate mai mare. Folosirea continua si in scop industrial al unui generator de sudura menit sa fie utilizat in scop personal poate duce la arderea lui intr-o perioada scurta de timp.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!