31.12.2014

Te descurci cu propria nunta?

Nunta reprezinta cel mai minunat eveniment din viata a doi oameni care se iubesc. Iubesc nuntile! Imi place sa fiu invitat la nunta si sa ma distrez. Cand ii vad pe cei doi porumbei, ma topesc tot pe acolo pe scaun si ma fac pierdut pe sub masa. Este prea frumos. Sunt un romantic incurabil, ce vreti?
Insa, ca nunta sa arate bine, aceasta trebuie organizata cum trebuie inainte. Evenimentul este rezultatul final al muncii. Cei doi trebuie sa se gandeasca la tot: mancare, lumini, muzica, decoratiuni, restaurant, invitati, bautura, costum, rochie de mireasa si lista poate continua. Necesita mult timp, atentie, gandire si selectie. In seara nuntii, atat voi cat si invitatii vostrii trebuie sa va simtiti bine si sa petreceti cum se cuvine. Nunta reprezinta un simbol al iubirii voastre si este de preferat sa va organizati singuri nunta. Insa, exista cazuri cand cei doi nu reusesc sa se descurce cu organizarea nuntii din diferite motive. Ce facem? Exista firma organizare nunta care va sta la dispozitie in organizarea celui mai important eveniment din viata voastra. Pentru o suma de bani, acestia iti organizeaza nunta in cel mai mic detaliu, fara mai ai nici-o grija. De voi ramane doar costumul de ginere si rochia de mireasa.
In 2014 am avut parte de o sumedenie de nunti in care oameni frumosi si iubitori si-au unit destinele pentru tot restul vietii. Imi doresc pentru anul 2015 sa existe de doua ori mai multe nunti, oamenii sa fie fericiti, sa se iubeasca si sa nu existe divorturi, deloc daca se poate.
Scriind despre nunti, imi imaginez cum va fi propria nunta. Pot spune ca va...diferita din toate punctele de vedere si nu cred ca voi lasa pe cineva sa-mi organizeze propria nunta. Am propriile principii si vreau sa pun suflet, munca si devotament in acel eveniment care practic, ma reprezinta...ne reprezinta. Ma astept si de la ea acelasi lucru si sunt sigur ca o sa cadem la un comun acord in acest context.
Lasand planurile personale de viitor la o parte, depinde de fiecare ce alege sa faca cu/din propriul eveniment. Ideea e sa cadeti amandoi de acord si sa nu existe discutii in modul de organizare a nuntii. Faceti cum considerati ca este de buna cuviinta pentru amandoi, dar nu uitati ca este important ca noi toti sa ne simtim bine impreuna in acea seara.


La cat mai multe nunti in anul care vine...
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!