06.02.2015

Cum facem laptele praf?

Este o gluma a oltenilor: Cum fac oltenii laptele praf? Raspuns: Arunca vaca din avion! Ba-dum-tss!
Trecand peste glume si ajungand la treburi serioase, adica la razboiul dintre laptele propriu-zis, adica, cel lichid, si laptele praf. Laptele praf este folosit peste tot in jurul nostru pentru ca are un termen de valabilitate mai ridicat, este mai usor de transportat, ocupa mai putin spatiu de depozitare si nu-si pierde din proteine. Copii beau lapte praf Nan de la Maminet.ro, pentru ca este cel mai indicat pentru ei, asta in cazul in care mama nu poate sa alapteze. Acesta este bogat in calciu, vitamine si proteine la fel precum laptele natural. Doar forma difera si asta ar trebui sa stie toata lumea. Acestea sunt lucruri care sunt necesare de stiut in ingrijirea unui copil. Sunt lucruri elementare care nu ar trebui evitate ci ar trebui puse sub lupa fiindca copilul are nevoie de mai multe lucruri: hrana, dragoste, atentie, hainute, jucarii, scutece Pampers nr. 3, 2,4...sau ce numar poarta, un carucior sigur si frumos cu care sa fie plimbat si multe alte lucruri.
Copilul este o fiinta gingasa, superba si in acelasi timp foarte firav. Acesta are nevoie de multa atentie si ingrijire din partea noastra. Ca tineri parinti, nu avem experienta in acest nou rol social si, cu timpul, invatam prin experimentare si auzind in stanga si-n dreapta sfaturi utile in ingrijirea micutului. De aceea, am ajuns la concluzia ca acest articol poate fi util celor care il citesc, chiar daca, in momentul de fata nu sunt parinti fiindca, uneori, este bine sa invatam inainte de termen. Cu totii vom deveni parinti intr-o buna zi iar daca vom fi pregatiti, atunci vom deveni niste parinti model pentru copiii nostrii.
Daca esti parinte si ai citit acest articol, atunci sunt interesat de opinia ta. Eu deja ma informez pentru noul rol social in care ma voi incadra peste o bucata de timp.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!