20.02.2015

Parfumul ideal pentru iubita ta



A trecut si nebunia cu Valentine's Day. Cei care au sarbatorit-o s-au bucurat din plin de ea iar cei care au ramas romani autentici cu gandul, inima si sufletul, vor sarbatori, peste cateva zile, Dragobetele, sarbatoarea noastra care simbolizeaza iubirea. Mai sunt cateva zile iar unii dintre noi suntem mai lenesi din anumite puncte de vedere si ne place sa ne pregatim cu o zi sau doua inainte din diferite motive. Nu ma plang fiindca asa sunt si eu, las totul pe ultimul moment. Pe de-o parte, e mai bine asa fiindca, daca ma pregateam mai din timp, nu mai puteam sa va scriu acest articol astazi, deci...HE HE HE!
Stiu ce isi doreste sa primeasca. Am auzit-o vorbind cu cea mai buna prietena a ei. Nu e frumos sa tragi cu urechea, dar e sanatos. Sunt un mic dracusor, stiu...hihihi! Este vorba de un parfum dupa care tanjeste de peste trei luni iar daca il cumpar, o sa fie valorificat la maxim si o sa se bucure enorm de el. Acesta inseamna cadoul perfect. Degeaba cumparam cadouri in valoare de 5.000 lei daca nu sunt dorite, acestea nu vor fi valorificate la valoarea reala iar aici nu ma gandesc la bani ci spiritual (sufleteste). Atunci cand cineva primeste ceea ce-si doreste cel mai mult, se simte cel mai implinit si se bucura de cadoul primit. Nu stie ca am auzit-o, deci nu se va astepta sa-l primeasca cadou peste cateva zile. Poti sa cauti si tu cadoul ideal pentru persoana iubita dand click aici. Trebuie doar sa te grabesti fiindca mai ai doar cateva zile la dispozitie iar cadoul nu trebuie sa intarzie niciodata. Cadoul tau poate sa intarzie oricat, dar cadoul unei femei...NICIODATA!!!
In felul acesta o vei face cea mai fericita si se va simti cea mai norocoasa ca te are alaturi de ea iar daca tu o faci pe ea fericita, atunci si ea te va face cel mai fericit barbat.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!